Socialdemokraternas argument mot Sverigedemokraterna

Fria Nyheter har fått tag på Socialdemokraternas argumensamling mot Sd. Det var intressant läsning. Djupare än jag trodde det skulle vara. Fast det stora problemet är att sossarna inte erkänner att det finns stora problem och att faktiskt de varit med om att skapa dem. Och de betonar Sd:s GENERALISERINGAR alldeles för lite. Men läs dem, de finns på här!

Jag citerar styckena om islam här.

Deras påstående: Muslimer vill inte integreras.

Vårt svar: Att det är viktigt för en del muslimer att fortsätta gå till moskén eller upprätthålla vissa traditioner, det betyder inte att man inte vill integreras. Ska inte en svensk som flyttar utomlands och vill besöka svenska kyrkan och fira Lucia få göra det skulle det betyda att man inte vill integreras i sitt nya land?

De säger: Muslimer hotar svenska traditioner. Det får inte serveras fläskkött i skolan. Badhusen stängs för allmänheten när muslimska kvinnor ska bada.

Vi säger: Svenska traditioner är inte hotade. Att kommunens verksamhet anpassas efter medborgarna är inte konstigt. I skolan anpassas maten efter eleverna på skolanexempelvis har det länge funnits vegetarisk mat. Sedan skolmåltiden infördes har skolan erbjudit judiska barn alternativ till fläskkött och numera är det självklart att det ska finnas även ett vegetariskt alternativ. Svenska traditioner har överlevt förändringarna i matvanorna och muslimer utgör knappast något hot mot falukorven. Det ni gör är att bedriva skräckpropaganda – håller du kanske med SD i Växjö om att vi snart kommer få sharialagar i svensk domstol?

De säger: Islams kvinnosyn – hedersbrott och burkor m.m. – ska hållas utanför Sverige.

Vårt svar: Varken hedersbrott eller burka har något stöd i Islam, utan är ett förtryck av kvinnor som extrema grupper felaktigt försöker motivera med hjälp av religion. Samma typ av extremism och fundamentalism finns tyvärr även i andra religiösa eller politiska grupper. Två kända exempel är Fadime och Pela, som båda tillhörde familjer som inte var religiösa.

De säger: Islam och demokrati går inte ihop.

Vår stoppreplik: I alla religioner finns extremism. En hel del av de muslimer som har kommit till Sverige är just för att de velat fly från fundamentalism och förtryck. Ändå tvekar inte SD att dra alla muslimer över samma kam. Varför ska just alla muslimer beskrivas som en enhetlig grupp men inte de kristna? Det finns kristna fundamentalister i USA som skjuter abortläkare och det finns kristna rebellgrupper i Centralafrika som specialiserat sig att göra barnsoldater av barn de kidnappat. Klumpar ni också ihop svenska kristna med dessa extrema grupper, som ni gör med svenska muslimer?

Allmän stoppreplik islamskrämsel: Ni bedriver skrämselpropaganda och försöker skapa splittringar i samhället Men skiljelinjen går inte mellan kristna och muslimer. Den går mellan oss som tror på demokrati, jämställdhet, mänskliga rättigeter och ett tolerant samhälle på den ena kanten och de som inte tror på dessa värderingar. De andra kan vara muslimska extremister, kristna extremister eller Sverigedemokrater .

De säger: Se på upploppen i förorterna och gängbråk – det mångkulturella samhället fungerar inte. Ni försöker tysta fakta!

Stoppreplik: Upplopp och gängbråk handlar oftast om utanförskap, brist på jobb och om diskriminering. Men ni bryr er inte om grundorsaken till kriminalitet, ni utnyttjar bara brottslighet som hjälper era syften. Det gjorde en del av era politiker efter dödsmisshandeln i Landskrona och på många SD-hemsidor kryllar det av information om brottsfall – men bara när den misstänkta personen har utländsk bakgrund. Ni utnyttjar cyniskt både tragiska brottsfall och sociala problem för att ta politiska poäng – i stället för att föreslå en politik som minska klyftorna och socialt utanförskap.

Källa: FRIA NYHETER

Nyheter: IDG, Expressen, Barometern, HD, Sds, Expressen, Svd, GP, Kommunikation

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

28 tankar om “Socialdemokraternas argument mot Sverigedemokraterna

 1. 1. Muslimer vill inte integreras.

  Många muslimer, särskilt med samma språk, vill leva tillsammans i separat kvarter, stadsdelar eller förorter. Det ser vi i Sverige och över hela Europa.

  Sverige har idag 156 invandrargetton med massarbetslöshet, massbidragsberoende, masskriminalitet och rasism mot svenskar och svenskor. Vi har NO-GO-ZOONS i EUROPA där polisen förlorat kontrollen över området.

  2. Islam och demokrati går inte ihop.

  Islams shaira-lagar och demokrati är totalt oförenliga. Den dag en majoritet av muslimska medborgare vill ha shaira-lagar i Sverige är vår demokrati över och vi lever i en islamsk diktatur. Demografiska experter tror det tar 40-60 år i Europa och drygt 100 år i USA om utvecklingen fortsätter.

  3. Se på upploppen i förorterna och gängbråk – det mångkulturella samhället fungerar inte. Ni försöker tysta fakta!

  Det stämmer väl. Eftersom alla 7 riksdagspartierna och alla media de positiva sidorna med flyktinginvandringen som att Sverige berikats med maträtten kebab och vägrar tala om hoten, trakasserierna, misshandeln, personrånen, butiksrånen, skadegörelse, våldtäckterna och morden.

  Alla kostnader för detta som ökad byråkrati, advokater, socialtjänstemän, polis, brandkår, sjukvårdspersonal, fängelse vakter, rättsväsende, skolor, sjukhus, bostäder, etc. Alla bidrag som betalas ut till alla med invandrarbakgrund.

  Brotten är värst och kostnaderna sedan, det tar resurser från skattesänkningar, militären, åldringsvården, pensioner, sjukvård, skola, polisen, rättsväsendet, etc.

  Det värsta är att man är tyst och tystar andra samt att politikerna inte vidtar några åtgärder mot utvecklingen. och allt fler blir rädda för att Sverige ruineras och inbördeskrig blir följden. Politikerna säger att allt är jättebra.

  Hade något parti föreslagit följande:

  1. Totalt stopp på flyktinginvandring till Sverige.

  2. Upprätta flyktingläger i konfliktens närområde och anvisa alla flyktingar dit.

  3. Endast arbetskraftsinvandring av specialister som inte finns bland våra 500.000 arbetslösa.

  4. Arbeta med intensiv återvandring av flyktingar från Turkiet, Kurdien, Irak, Lebanon, Balkan och alla andra ställen där konflikten är mer eller mindre över.

  5. Integrera dem som blir kvar tills de pratar bra svenska, god yrkesutbildning, jobb (vad f-n vi skall hitta det) och begår mindre brott än etniska svenskar. Våldtäktsstatistiken skall ner från 6000/år till 800/år.

  Men alla politiker pratar bara om att fortsätta den stora flyktinginvandringen och expandera problematiken ännu mer och göra Sverige till ett enda stort flykting läger med massarbetslöshet, fattigdom, skyhöga skatter, skyhög brottslighet, fallerade välfärdssystem, typ försvaret som är nästan nedlagt idag. Att hela Sverige blir som helvetet i Rosengård.

  Det är bara SD som vill göra någonting åt denna problematik och de enda som talar om begränsningar av flyktinginvandringen till Sverige. Jag tycker SD’s förslag är en bit på vägen men inte tillräckligt bra, av övriga partier är det bara FP som talar om burka och språktest som är väldigt obetydliga förslag, de andra politikerna skiter i saken. Därför vinner SD röster, trots den massiva propagandan från våra pravda media.

  Flyktinginvandringen måste stoppas helt och alla problem med arbete, bidrag, brott lösas en gång för alla. Vi behöver inga invandrare överhuvudtaget eftersom vi har så många arbetslösa, när de har arbete i den privata sektorn så kan vi importera hur mycket arbetskraft som helst från våra grannländer i norra Europa, ex Tyskland, England, Holland, Polen, Ryssland, Finnlandssvenskar. Det finns absolut ingen anledning att ta in främmande folkgrupper utanför Nordeuropa. Arbetskraft finns det mycket gott om, däremot finns det inga arbeten eftersom industrin flyttar till låglöneländerna Kina och Indien och vi kommer att fortsätta att förlora arbeten tills våra lönekostnader blir lika konkurrenskraftiga.

  Vilket politisk parti har den bästa politiken för att lösa problemen med invandringen enligt dig?

 2. Johnny. Som det är nu INGET av partierna. Tyvärr,det är sanningen! Vinner något av riksdagspartierna kommer saker att rulla på som vanligt och det kommer att bli fler bränder i Rosengården och Rinkeby. Partierna gör inget radikalt för att förbättra situationen för invandrare och därmed förblir de i utanförskap.

  Sd då? Nej. De har inte många lösningar på hur integreringen ska ske de heller. Dessutom GENERALISERAR de om människor. De klumpar ihop muslimska terrorister och extremister med vanliga muslimer och sekulära muslimer. DET är också en slags rasism och galenskap.

  Däremot finns det personer i partierna som har lösningar. Den här moderaten är bra och har många kreativa lösningar. Hade jag kunnat hade jag personröstat på honom, men hur gör man det om man samtidigt anser att man inte vill rösta på moderaterna? 🙂

  http://www.munkhammar.org/

  /T

 3. Tyvärr har du rätt i att ingen förändring kommer att ske under nästa mandatperiod. Kommer SD flyttar frågan åtminstonde in i riksdagen och vid vågmästarställning kanske de kan förhandla fram några begränsningar i flyktinginvandringen.

  Vi skulle behöva ett totalt stopp för att inte eskalera problemen ytterligare och få lugn och ro att arbeta med frivillig återvandring, bättre integration av befintliga invandrare, vad det nu kan vara för åtgärder. Där har samhällsingengörerna fullt upp för en bra tid framöver.

  Ju mer problem med flyktinginvandringen expanderar, desto fler brottsoffer, utgifter, hat och rasism (åt båda hållen) och dessto fler kommer att rösta på SD, så det bästa sättet för de 7 riksdagspartierna är att lösa problemet, inte fortsätta expandera det.

 4. Det är inte enbart Sverige där har problem med muslimer/Islam, alla EU-länder har i större eller mindre skala samma problem i och kring de stora städer.
  Ursprungsbefolkningen flyttar ut (white flight) och kvar blir på sikt en enklaviserad muslimsk invandrargrupp där lever som i sina gamla länder och följaktligen inte kan brödföda sig själv.
  Det kommer inte att finns pengar lokalt att hålla upp samhällsfunktioner då skattebasen löpande minimeras med det resultat att de behövande kommer se till sin försörjning på annat sätt.
  Sen är det upp till var och en att gissa på vilket sätt detta blir, men traditionellt är jo brandskattning av omgivningen vad det är att vänta och då är katastrofen ett faktum.
  Sen kan alla apologeter sitta i sina ombonade hem och prata ”vi och dom” och försöka analysera vad som gick galet och annars hoppas att inte bli offer i den konflikt där på något tidspunkt blir högst verklig…
  De där tror Europa är för tid och evighet vaccinerat mot krig och elände nu vi har EU, Euro och fri invandring (nästan) bör nog ta en kall dusch, klara hjärnan och vässa profilen inför vad som komma skal.

 5. @Johnny:

  Hur tror du att det skulle fungera med vågmästarställningen för SD när partiledaren klart och tydligt har bränt alla skepp vad gäller samarbete med det ena blocket?

  Jimmie Åkesson i pressmeddelande 200830

  ”Vi tänker…aldrig medverka till att en diktaturkramande och svenskfientlig person som
  Mona Sahlin blir vald till Sveriges statsminister”

  För att det skall fungera med en förment vågmästarställning, så måste man förhålla sig objektiv till de olika block som man försöker flirta med…

 6. @Björn Felten.

  Fast nu är det ju så att även om han inte sagt så så skulle det ha blivit något samarbete med vänsterblocket eftersom vänsterblocket klart och tydligt visat att de inte förhåller sig objektiva utan väljer känslorna snarare än logiken styra. Så Jimmie har ingen att flirta med där även om han skulle vilja..

 7. Vad man ibland kan undra sig över är att ett litet och förhållandevis nytt parti som SD till den milda graden kan sätta sinnena i kok i hela det politiska Sverige, de är inte ens i Sveriges riksdag.
  Allt man får läsa om SD är båda roande och samtidigt tragisk, roande då merparten av SD-belackare verkar hämta SD-fakta från varandra och sen presentera detta som ”fakta” i lite olika former.
  Tragisk för att när man går bakom orden hos politiker, bloggar och andra där tvärsäkert uttalar om sig om SD, SDs ogenomtänkta eller förvirrade politik (här B. Felten)anar man ett avgrundsdjupt förakt för de människor i Sverige där inte gör som tillsagt, accepterar politikers påbud om ett multikulturellt Sverige och annars röster på något av de sju partier man nu har beslutat sinsemellan skal leda Sverige.
  Hur man får ihop ordet demokrati med det förfarandet är en gåta och kanske det är en ännu större gåta att det tillsyns är väl utbildade människor där står för eländet och att de inte verkar ha en susning om vad de egentligen håller på med.

  Jag har med läst de läckte S-papper, en del ovidkommande, andra väl värd uppmärksamhet och SSU-papperet kring bemötandet av SD är intressesant läsning och visar hur skrämd man är inför det faktum att SD är i riksdagen efter valen (kolla spelbolagen de vet SIFO är knektar).
  Sen är det också båda roande och tragisk igen att se hur man pröjsar 25000 till EXPO för att svärta ned SD inom ramarna för socialdemokratins valrörelse, EXPO där med skattemedel stolt för sig fram som politiks fristående, herregud för en politisk fars Sverige har blivit.
  Enda frågan här kring valet det återstår att redovisa är väl hur mycket organiserat valsvindel det kommer utföras, hur många SD-röster där försvinner eller kasseras pga någon flugskit i hörnet på valsedeln.
  Demokrati någon? Tja det tål nog en egen debatt.

 8. Det tror väl Pelle (han med hornen) det, att alla, med ett uns kunskap om historiens händelser, är skitskraja för att ett ultrarasistiskt parti som Sd, med sitt uttalat nazistiska förflutna, skulle komma in i riksdagen. Alla har inte glömt att Hitler faktiskt kom till makten på helt demokratisk väg.

  Ett parti som inte vågar skriva ut det direkt, men genom omskrivningar, på punkt efter punkt, har som ideologi att försvara den ariska rasen och tillintetgöra alla icke-arier sätter självklart sinnet i svallning på varje demokratiskt sinnad människa.

  Ett parti som säger sig sträva efter en minskning av antalet brott i Sverige, men som stadigt är kraftigt överrepresenterade av dömda brottslingar — trots försök att rensa i listorna så var fortfarande 10% av alla SD:s kandidater förra valet dömda brottslingar. Till saken hör att mer än 90% av alla invandrare aldrig, ALDRIG, ens har förekommit i någon brottsutredning. SD:s kandidater är alltså bevisligen brottsligare än invandrarna.

  Ett parti som missionerar ut till alla som är okunniga nog att tro på det, att det är invandrarnas fel att det går så dåligt för dem, tjusar naturligtvis som råttfångarens i Hameln flöjttoner.

  Ett parti som utan att genera sig svänger sig med de mest horribla statistiska tolkningar saknar all trovärdighet. Och trovärdighet är något som riksdagsledamöterna redan idag lider brist på — med tillskott från SD skulle situationen bli tio resor värre.

  Och så vidare, och så vidare…

 9. @B. Felten… Där kom Hitler-kortet, som vanligt får jag säga.
  Sen är brott i samhället och bland politiker ungefär jämt fördelat, dessutom är statistik jo idiotens verktyg.
  Lite roligt är stucket om okunniga, åter det vanliga ”jag är minsann bildad” von oben dravel.
  Trovärdighet har den där undviker sånt snack och ser bakom panikreaktioner sin Feltens.

 10. @Felten. Kanske kan du dela med dig av din konspirationsteori om att SD ”egentligen” är nazister i fåraskinn. Det skulle vara intressant att få din tolkning om vad de egentligen menar när de luras i sitt partiprogram. Det är lätt att häva ur sig saker då det blir populistiskt och fint eftersom det talar direkt till känslorna, men det är en annan sak att belägga det.

  Ta något stycke och översätt den för oss som inte är så intelligenta. Eller är det så att du låter all information passera ditt ideologiska filter och anpassar verkligheten till den?

 11. Naturligtvis kommer Hitlerkortet. Vad annars kan man få för associationer när man ser en organisation vars föräldrar heter Bevara Sverige Svenskt och Vit Arisk Makt? Ett parti, vars förste partiledare, nazisten Anders Klarström, sa så här om Hagge Geigert:

  ”Du ska passa dig jävligt noga. Du kommer inte att leva så många dagar till […] vi ska bränna dig, ditt jävla judesvin.. Fy fan ditt äckliga lilla judesvin. Passa dig, Hagge! Vi vet att du heter Harry Johansson och var du bor också. Vi ska komma och döda dig.”

  Kan man få annat än Hitlervibbar av sådant?

  Och ja, andelen lågutbildade är väsentligt större bland SD-anhängare än bland övriga partier, och större än riksgenomsnittet. Kommer det som en överraskning för dig, du ”Peerpede”, som inte ens vågar stå för dina åsikter utan föredrar att gömma dig bakom en anonymitetens sköld?

 12. Hagge är väl död sen länge?
  Men ok om vi nu ställer tiden utanför Felten, då kanske du borde granska Bondeförbundet eller varför inte det ursvenska Rasbiologiska institutet?
  Herregud du är jo rent patetisk om du tror SD idag har kopplingar till dessa åsikter.

 13. Exakt Björn. Då har man ett och annat att bevisa.

  Det är därför jag ogillar partiets ständiga negativa generaliseringar om andra folk. De är det klaraste beviset för att det finns kvar rester av det gamla tänkandet inom Sd.

 14. Mja, Björn nu är det faktiskt så att vi har inte åsiktsfrihet här i landet så att man är anonym är ingenting konstigt. Visst, staten straffar bara de som jobbar hos dem, men staten kan inte skydda dig från övriga etablissemanget.
  Jag tvivlar starkt på att du skulle själv vara så kaxig om situationen var tvärtom, att den bild av SD som du har var det politiskt korrekta.
  Vem som skriver anonymt är ointressant, vem du är är minst lika ointressant. Man kan diskutera utan att veta vem man gör det med (eller hur det nu brukar heta i burkadebatten 😉 ) det är åsikterna som ska argumenteras emot inte personen medelst känsloyttringar. Det är att avvika från ämnet och försöka skapa en psudodebatt. Det ger inte ett trovärdigt intryck utan snarare att man inte har argument nog för sin åsikt.

 15. Varg har nog en viss poäng angående anonymiteten… En hel del folk som stöder Sd mobbas och mister sina jobb på grund av att de stöder Sd. Jag kan förstå anonymiteten. Sd ska möta motargument inte censur och odemokratiska metoder. http://tinyurl.com/2vpp5b3

  Men för att vara riktigt ärlig så har folk som stått emot Sd och Nd också fått hot. Aktivisterna på Expo får hot mot sig, t.ex.

 16. Klar du har en poäng där jerlerup, mitt alias ”peerpede” täcker över mitt namn Peer Pedersen och jag är den enda i riket där har detta namn och vill gärna hålla lite distans till politisk korrekta gatusten där kan riktas mot mina fönster.
  Sen jerlerup får bland annat du, plus en hel del andra där är med att stigmatisera SD, ta ert ansvar för det politiska våldet det ovillkorligen uppstår i bakvattnet av alla naziststämplingar och liknande, undra om du ens är medveten om detta?

 17. @Varg:

  Naturligtvis hade exempelvis Hagge klarat sig betydligt lindrigare undan, än att bland annat mordhotas och bli kallad för ”ditt äckliga lilla judesvin”, om han hade framfört sin kritik anonymt.

  Men vill man bli tagen på allvar, och inte bara bli betraktad som ett anonymt ansikte i lynchmobben, så får man nog ta obehaget det kan medföra att öppet stå för sina åsikter. Som exempelvis jag, ensam om mitt namn i Sverige, och en av två (kända) i hela världen.

 18. Jag säger som jag sa i artikeln om Joe McCarthy som jag skrev, att man kunde vara mot kommunismen och mot McCarthy samtidigt…

  Visst skulle kommunisterna, om jag levt på 50-talet, ansett att jag bidrog till deras ”stigmatisering” om jag hade skivit artiklar om hur galet det var i Stalins sovjet och liknande. Det är ju helt rätt…

  Men om man anser att det är fel måste man stå för det.

  Hur som helst ingen som kritiserade kommunismen på 50-talet som inte också kritiserade Joe McCarthy och censuren av kommunisterna i USA kan anses vara trovärdig.

  Och man är inte trovärdig om man inte ser det galna i att man använder odemokratiska metoder mot Sd just nu och protesterar mot det!

  Sen kanske du ogilar det. Ok!

  ”Låt dem bara gå på, vi klarar oss nog ändå!”

  🙂

 19. Jag får väl knåda översittaren B.Felten ihop också.
  Jag har nyss till jerlerup förklarat varför jag har ett semi-anonymt alias, jag är ”Peer Pedersen” och att jag håller lagom profil är på grund av virrpannor som du där kastar epitet och nazistanklagar ut i parti och minut utan ens veta vad det innebär och vilka konsekvenser det kan ha.
  Sen är ditt snack om lågutbildade jo värsta dyngan och med tanke på att jag har tre utbildningar, pratar fyra språk och har jobbat i fyra olika länder, verkar du ovanligt obildad.

 20. I know Torbjørn, för det är väl egentligen hur ditt förnamn egentligen borde stavas med ditt danska påbrå…

 21. Nja… Namnet Jerlerup förvillar. Det kommer från statens namn och patentbyrå (1982). Min släkt är idel ädel Nilsson och Larsson och Jönsson… Och en och annan klockare och svensk soldat bakåt i tiden… och kanske till och med en gammal biskop!

  Fast jag har starke Tuve i släkten, så du och dina ”vapenbröder” ligger i lä! (Googla om du undrar vem han var!)

  😉

 22. Om man nu önskar en förändring, oavsett vilken, av nuvarande integrations/invandringspolitik så är det enda realistiska alternativet faktiskt att lägga sin röst på Sd. Man behöver inte anse att alla deras förslag är bra och genomtänkta, men den effekt som deras riksdagsinträde kommer att få är trots detta positiv. Det kommer dels att krossa den officiella åsiktshegemoni som råder inom området, kulturradikala vänstertyckares åsikter kommer då att bara bli åsikter bland andra och inte som nu några grundläggande sanningar som inte får ifrågasättas och som alla, oavsett politisk åskådning i övrigt, förväntas bekänna sig till. Dels kommer det att tvinga övriga partier till att ompröva sin politik, det är naturligtvis i praktiken omöjligt att helt ignorera Sd oavsett vad man nu säger. Man kan ev. försöka minimera Sd:s formella makt genom olika kreativa parlamentariska lösningar, men Sd kommer trots detta att ha en mycket stor metapolitisk och informell makt genom sin blotta närvaro.

 23. @jerlerup, Jag har inte så många berömtheter vad jag vet i släkten, Svenska delen är Svan (soldatnamn) och Persson, min del är Pedersen & Matihesen (den tyska grenen, men roligt är det att forska lite i de gamla böcker och ibland få ifylld nån lucka i släkten.

  @Roger Svensson, du har helt rätt, SD påverkar redan svensk politik ganska rejält, det är bara att se hur båda politiker, media, statsvetara och privata skribenter som Jerlerup, lägger ned enormt med jobb att eliminera SDs påverkan och inte bör man klaga för den strategin är högst kontraproduktiv, något envar med analytisk förmåga vet om.

 24. Björn Felten,

  Skall man spela vågmästare så skall man förhandla med båda blocken och välja det som betalar bäst. Därför bör SD hålla dörrarna öppna och inte låsa sig till något block på förhand. Det har jag också hört Jimmi Åkesson säga. Vi får se hur det blir, MP kanske också vill byta sida eller Alliansen kanske får egen majoritet, vem vet?

  ”Du ska passa dig jävligt noga. Du kommer inte att leva så många dagar till […] vi ska bränna dig, ditt jävla judesvin.. Fy fan ditt äckliga lilla judesvin. Passa dig, Hagge! Vi vet att du heter Harry Johansson och var du bor också. Vi ska komma och döda dig.”

  Har aldrig hört sådana uttalande från några SD anhängare. Däremot från flera muslimer och AFA-fascisterna, byt ut judesvin mot svennejävel och Hagge mot Lars Vilks och islamisterna försökte också mordbränna Lars Vilks.

  Eftersom inget av blocken vill förändra dagens invandrarpolitik utan vill fortsätta att eskalera politiken så är de medborgare som vill få en förändring tvingade att rösta på SD, som jag ser som ett socialkonservativt parti, betydligt rumsrenare politiskt än kommunisterna i VP.

  Ett totalstopp av flyktinginvandring, upprättandet av flyktingläger i konfliktens närområde dit alla flyktingar anvisas, enbart arbetskraftsinvandring av specialister som ej finns bland våra 500.000 arbetslösa, nästa gång vi behöver arbetskraft så finns det hur mycket som helst i norra Europa.
  Intensiv stimulans av återutvandring är värt att utöka, drivs av migrationsverket. Det viktigaste är att helt stoppa mottagningen av fler flyktingar i Sverige så att vi i lung och ro kan arbeta på att lösa alla problem med arbetslöshet, bidragsberoende, kriminalitet, rasism.

 25. Pingback: Argumenten mot Sverigedemokraterna och Nationaldemokraterna « Sverige är inte världens navel!

 26. Pingback: Argument mot Sverigedemokraterna!!! « Sverige är inte världens navel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s