Riksdagspartierna spelar rysk roulette!

Det är ett farligt spel riksdagspartierna spelar! De vet att det finns tre alternativ i hur man kan hantera Sverigedemokraterna och av de tre alternativen har de valt det näst bästa, och näst sämsta: att tiga ihjäl och censurera Sd och eventuellt försöka ta röster från dem.

Antingen betraktar man dem som ett parti som alla andra. Alla partier säger nej till det. Med tanke på att Sd gör en massa fördomsfulla negativa generaliseringar mot andra folk och religioner, är detta rätt.

Eller så behandlar man dem demokratiskt och lika, enligt det stöd de har, men tar avstånd från dem TYDLIGT genom att ta debatten mot deras idéer. Men man censurerar inte.

Eller så väljer man att inte ta debatten mot dem med motiveringen att de är rasister, och försöka tiga ihjäl dem samtidigt som man stänger ute dem så gott det går.

Av dessa tre alternativ har man valt det tredje. Troligen därför att de vet att många av partiets inte kan ta debatten mot Sd. Skulle de ta en debatt mot Sd känner de att det skulle kunna ge Sd stöd, dvs att det stjälper istället för hjälper.

Partierna vill alltså inte att stödet till SD minskar. För om man vill att Sd krymper måste man driva en aggressiv kampanj mot deras idéer. Istället chansar man på att man kan få stödet till Sd att ligga under 4% genom att TIGA ihjäl dem, och censurera dem så gott det går.

Detta är en farlig strategi att använda mot ett parti som fick 2,9% i senaste valet och som har 4-6% i opinionsmätningarna.

Vem avkräver vi ansvar av om riksdagspartiernas strategi misslyckas?

Nyheter: Sds, Svd, AB, Svd, DN, Högbergs tankar, AB, Alam, PI, Peter Andersson

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

*****

Läs även min samling argument MOT Sd

och argumenten varför partierna måste ta debatten NU

För övrigt tycker jag ni också ska besöka Sverigedemokraterna.de

5 tankar om “Riksdagspartierna spelar rysk roulette!

 1. Nu är det ju inte SD som bedriver Sveriges invandringspolitik, utan det är de sju riksdagspartierna som gör det och det är den politiken SD kritiserar och som riksdagspartierna vägrar att diskutera, informera om, se problemen med.

  SD är helt nödvändiga för demokratin i Sverige och invandringspolitiken måste diskuteras i riksdagen. Dagens invandringspolitik skapar mycket stora problem i samhället som massarbetslöshet, massbidragsberoende, masskriminalitet, massotrygghet och massrasism. Bara att invandringspolitiken orsakat 5200 fler våldtäckter per år är ett mycket större och allvarligare problem än Sverigedemokraternas existens och generaliseringar.

  De sju riksdagspartierna har haft alla chanser att ändra på sin destruktiva och farliga invandringspolitik, folk skriker i högan sky men inget händer, men ingen förändring sker. Vi behöver ett totalstopp av flyktinginvandring till Sverige samt upprättande av flyktingläger i konflikternas närområden dit alla flyktingar hänvisas.

  Varför gör de sju partierna ingenting åt problemen?

  Stenkastning, tusentals bilbränder, 500 skolbränder, världens näst flest antal våldtäckter per person, personrån och misshandel. Detta måste få ett slut och vi behöver politiker som tar detta samhällsproblem på allvar innan landet ruineras och förstörs i inbördeskrig.

 2. Johnny. Du har helt rätt i att något måste göras. De som främst lider av förhållandena i Rosengård är faktiskt INVANDRARNA. Och om man väljer att blunda för problemen är det INVANDRARNA FRÄMST som blir lidande!

  500 skolbränder? Var hittar du den stastistiken? har du nån länk?

 3. Jerlerup: ”500 skolbränder? Var hittar du den stastistiken? har du nån länk?”

  Har läst det på flera ställen, men har ingen länk i huvudet. Länkar när det dyker upp nästa gång.

 4. Pingback: Sverigedemokraterna vecka 34 | Sverigedemokraterna.de

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s