Mobben mot Anna Ardin skrämmer mig!

Det är nu officiellt att Anna Ardin var kvinnan som gick till polisen och hävdade att Julian Assange, Wikileaks grundare, sexuellt antastat henne. Newzglobe har publicerat denna artikel och har fått uppgifterna från Broderskaparnas ordförande.

***

NYTT INLÄGG!

Läs även detta inlägg 26/8: Assangefallet rullar vidare!

***

Faktum kvarstår, som jag skrivit tidigare idag (klicka här för att läsa det), att ett gäng högerextremister ocn nazister drog igång drevet mot Anna Ardin. Och faktum kvarstår att jag blir mörkrädd när jag ser drevet som bloggosfären (mobbosfären?) dragit igång mot Anna Ardin, och mot Broderskaparna.

När man pratar om Julian Assange säger man att det är fel att han betraktas som skyldig utan rättslig prövning. Men Anna Ardin får behandlas som skit utan att någon av dessa bloggarna ger henne samma rätt till prövning.

Och bloggosfärens alla män (och en del kvinnor), som tycker att män alldeles för lätt kan anklagas för våldtäkt utan prövning och med låga beviskrav, kastar sig nu över Anna Ardin som hungriga vargar utan att ha minsta beviskrav alls och utan att de ens andas om ordet rättvisa.

Och bloggosfärens alla islamhatare, högerextremister och nazzar som hatat Broderskaparnas tiskriftsprojekt om islam, spyr ut sin galla över Anna Ardin och Broderskaparna.

Och internets alla foliehattar spekulerar i exakt hur, när och var Anna Ardin köptes av CIA, eller CIA eller Kenya, eller britterna eller illuminati… Ja, jag har till och med sett de som pratar om att utomjordiska ödlor kidnappat Ardin och hjärntvättat henne.

Bloggare som jag egentligen respekterar, som tianmi, har blivit galna. Men han är inte ensam: ”Fin i kanten”, ”anmäler våldtäkt för ett litet sprut bara”, ”feministfitta”, ”hon borde bli tagen hårt”, ”bara en liten sprucken kådis”, ”femtaggaren ångrade sig”…  ”man går inte till polisen för mindre lyckade ligg”. Så här manschauvinistiska uttalanden har jag inte sett på länge.

Det här är en mobb, grabbar! Minns någon Bjästa? Ska vi döpa om bloggosfären till mobbosfären?

ANNA ARDIN HAR SAMMA RÄTT SOM JULIAN ASSANGE ATT HÖRAS INNAN HON DÖMS AV EN GALEN MOBB.

Och tänk om Julian Assange gjort det han anklagas för?

————————–

Här kan ni läsa Annas blogg i cachad form.

Mer läsning: Are the nazis behind the mob against Anna Ardin?

Nyheter: Genusnytt, Parnassen, Rudberg, Aktivarium, PI, Hoforsbloggen, Gotiska klubben, DNSvdSatmaranJingeParnassenEnn KokkSvdDndeepeditionTianmi,ExpressenSvdABDnExpressenSvd, Belzebjörn, LE, Rudberg, SDS

Läs även andra bloggares åsikter om ,

94 tankar om “Mobben mot Anna Ardin skrämmer mig!

 1. Helt rätt! Att driva hetsjakt mot Anna utan att veta vad som ligger bakom anmälan är inget annat än avskyvärt. Hoppas att sanningen, hur den nu än ser ut, kommer fram och att den eller de som är utan skuld får upprättelse.

 2. Har aldrig hört talas om denna Anna. Inte heller om någon mob mot henne. Och jag har ingen aning om vad som hänt eller inte hänt.

  Jag tycker vi väntar tills det kommer lite mer fakta innan vi drar slutsatser.

  Man skall dock komma ihåg att både att våldta någon eller att falskeligen anklaga någon för våldtäkt är två allvarliga och motbjudande brott.

  Och så vitt jag förstår så har något av dessa två brott begåtts.

  För övrigt så stödjer knappast nazisterna WikiLeaks.

 3. Guilt by association, och allmänt trams verkar vara din gebit. Alla utom du förstod direkt att det var Anna Ardin som anmält, och även om du inte kan fatta det så _kan_ även kvinnor ljuga, och i detta fall är det stor risk att så skett. Att du blundar för den möjligheten är bara en travesti på ”medmänsklighet”.

 4. Nej de stöder inte Wikileaks, men de vill kasta skit på Broderskapsrörelsen och Anna Ardin just nu. Jag såg extremt hatiska inlägg i bloggosfären om henne redan för några veckor sen. Blogginlägg där man sa att man skulle sätta åt ”den dör horan” som stöder muslimerna.

  Då, för tre veckor sen, la jag Annas namn på minnet. Nu ser jag hur hon attackeras och de som startade soppan var högerextremister. Vilket man lätt själv kan kolla på Flashback och på Gotiska-klubben. Bloggen som först skrev om Anna.

  Jag anade att hon skulle smutskastas!

  Och en mobb är alltid en mobb!

 5. Du kan väl ändå inte försvara Anna Ardins ”hämnd-instruktioner” ?
  Dessa är ju rent mans-fientliga !

 6. Hela idén att Broderskapsrörelsen bjuder in WL att tala är löjlig, då Broderskaparna är starka motståndare till den fria debatten och yttrandefrieheten, se tex. utspelen om Lars Wilks. Om WL hade varit informerade om Broderskapsrörelsen historia hade de aldrig tackat ja till samröre med dem.

 7. ”Ska inte Anna ha samma rätt att få sin sak prövad, utan en mobb eller så, som Julian Assange?” Vilken sak? hon har full rätt att uttala sig istället för att lägga locket på, hon är en offentlig person, hon har väl inte tappat bort lösenordet till sin egna blogg?

 8. Att du har varit med medlem i EAP förklarar ju hur lättduperad du är… OJ DE ONDA IMAGINÄRA TALEN, LEVE LAROUCHE…:D fniss dina uttalanden har _ingen_ som helst bäring, så bäst du håller tyst! Tala är silver…

 9. Vi anser WL rykte är viktigt, åklagarens beslut att släppa våldtäkts-anklageserna säger väl allt. Det har ej skett någon våldtäkt. När ska du fatta det? Det är AA som gjort fel. Det du kallar mobb är folk som är uppriktigt upprörda av hennes beteende och utan FB och andra forum är det många brott som ej skulle lösas.

 10. Självklart är det ett krig för och emot WL, och om du vill ställa dig på fel sida med ditt FUD får du räkna med att bli emotsagd. Så vitt jag förstår känner du inte AA och vet inget om hennes motiv eller vad som hänt, utan du upprörs mest av ”nätmobbing”…välkommen till verkligheten. Vi har haft fakta på vår sida hela tiden, det enda du gnäller om är hur folk gräver fram information i en viktig och medial story. Tycker du på allvar att det vore bättre att ingen försöker gräva fram information utan bara sitter och väntar på statens officiella version? Tycker du ska flytta till Iran eller Nordkorea i så fall.

 11. Jag ställer mig inte på hennes sida, jag ställer MOT nätmobbingen!

  Fakta är jag för. T.ex. att gräva fram hämndinstruktionerna. Men 99,9% av det jag ser är nätmobbing och lösa teorier grundat på bitar av information som man hittar här och där.

  Jag reagerar på att det fanns indikationer från TVÅ håll att något var på gång. Dels fanns det många tecken på att något var på gång mot Assange. Men dessutom förbereddes något mot Anna Ardin och broderskapsrörelsen.

  För att ta reda på sanningen om vad som hände bör man kanske studera varför det fanns en massa skriverier INNAN förra veckan med hot mot såväl Assange som Anna Ardin.

  Eller hur?

  I Annas fall sa man i blogginläggen att kampanjerna mot henne skulle börja FÖRRA VECKAN.

  Hur kunde högerextremisterna veta I FÖRVÄG att något skulle ske?

  🙂

  Intressant fråga, eller hur!

 12. Tror du på allvar att det du kallar högerextrema, på något sätt övertygade AA att falskt anklaga JA så att de kunde ha något att hacka på henne för? Nu får du väl ändå ge dig.
  Och att du kallar traditionalister för nazister är ju faktiskt skrattretande, det är extremt historielöst av dig. Du känner väl för övrigt till att _riktiga_ fascistiska rörelser och sedemera nazister samarbetat med muslimer sedan långt innan världskrigen? Och ska vi ta nutida identitära och traditionalister, som du kallar nazister, som tex motpol, hur får du ihop deras långa dialog med muslimer som Muhamed Omar, med din påstådda konspiration mot AA pga tidningen ”Islam och Politik”. Har du för övrigt ens läst den tidningen?

 13. Det var ju Anna som ”läckte” Nyheten till Expressen så hon får ju stå sitt kast. Och hur schysst är det att läcka en sån sak om ens kompis påstår sig ha blivit våldtagen? Herregud! Är det NÅGON som ska hängas ut så är det ju hon eftersom att om vi hypotetiskt tänker att det stämmer med våldtäkten så är det ju inte så kul för den som blivit våldtagen att HELA VÄRLDEN pratar om det? Am i Right!?

 14. En märklig historia det här med Assange. Om man funderar på varför denna Anna, om hon nu har en dold genusagenda, hoppar på just Assange? Hon är ju socialist och borde därmed studsa omkring i tillvaron av lycka när Assange och Wikileaks satt den store satan på pottan? Personligen förstår jag inte varför Wikileaks trovärdighet skulle påverkas bara för att dess talesperson, som det sägs, vägrade ha kondom?

  De fakta som Wikileaks läcker ut blir ju inte mindre sanna för det. (och jag kan påminna om att det inte bara är USA som outas där, utan även islamisters agendor) Men det är väl den här gamla unkna ”Guilt by association” som så framgångsrikt praktiseras av vissa 😉 som fortfarande har en fantastisk makt över opinionen. Själv trodde jag, innan SD gjorde entre, att det fenomenet dog med Mcarthy i civiliserade länder. (fast i England tog det lite längre tid 😉 ) Men tydligen inte i Sverige…

  Hur tänker du Jerlerup när du säger att den ”nazistiska” konspirationen började INNAN Assange gjorde det han påstås ha gjort? Menar du att den här Assange-historien kom som en lycklig tillfällighet för nazisternas konspiration?

 15. Ok. Bevisen för att hon läckte det till Expressen vill jag gärna se. Har du nån länk till dem?

  Jag vet inte vad jag tror om den här soppan längre. 🙂 Men min hypotes nu är nog att det planerades nån sorts kampanj eller smutskastning mot broderskaparna och att de snarare TOG detta tillfälle i akt när det som hände hände.

 16. Jaså, AA blir mobbad? Stackarn. Ungefär som hon gör mot SDare på ”sdbluffen” där man öser ur sig sk-t och diverse anklagelser över detsamma? Och tycker att det bara är ”SD som leker martyr” när SDare förlorar jobbet och misshandlas osv? (innerst inne tycker man nog det är bra, precis som många anti-sdare satt och GOTTADE SIG när OG hotade bla Ekeroth till livet) ..och de såkallade ”hämndprinciperna” och dylikt sen…

  Mobbning är visst aldrig bra.. förutom när det drabbar vissa uppenbarligen..
  Förvänta dig inga sympatier från mig för självgoda mobbare som får smaka egen medicin.

  PS. Diverse konspirationsteorier om AA kopplingar till CIA kommer knappast från vare sig nazister, ”högerextrema”, ”islamhatare” eller sverigedemokrater.. Testa piratpartiet snarare.

 17. Bevis i form av DNA har ju ingen än men…. Att fundera på… 2 st kvinnor går till polisen, det är alltså Antingen polisen som läckt till Expressen, eller så är det den ”våldtagna som har gjort det ELLER så är det Anna som tidigare jobbat åt Expressen och som jobbar med Media..

 18. Jerlup så dina meningsmotståndare får inte kampanja för sin sak? Det du sysslar med kallar du ej för smutskasning när du kallar folk för nazister när de inte är det? …kasta sten i glashus Så när man kritiserar Broderskaparna i sak så är det en illvillig smutskasningskampanj? Vilken värld du måste leva i där alla som säger emot dig är onda…

 19. Att bli kallad ”nazist” är ganska vanligt och det kommer osökt från folk på jerlerups planhalva.
  Själv hade jag den äran att bli utpekad med namn som nazist på Kristianstadsbladet i lördags av en debattör där likt jerlerup ser det som sin livsuppgift att bekämpa SD med alla medel.Det lär nog sluta i ett förtalsmål.

 20. Jag är helt överens om att nätmobbning måste fä ett slut !
  Jag har själv belyst problemet på min blogg.

  http://mrmhalland01.wordpress.com/2010/03/05/215/

  I detta fallet vänder jag mig emot att en kvinna uppviglar andra kvinnor till att ”hämnas” mot män.
  I varje relation inträffar saker som inte båda parter tycker lika bra om.

  Att i varje sådant läge peka ut mannen som skyldig och utkräva hämnd, är som jag ser det besläktat med ”heders-brott” eftersom ”ultra-feminismen” är att betrakta som en religion.
  – En fundamentalistisk sådan.

 21. Pingback: Anna Ardin, Ms W, Julian Assange och Åklagarmyndigheten « Aktivarum

 22. Kommer inte ifrån att AA verkar vara väldigt snabb med att trycka på ”sexuellt ofredande” knappen som ett sätt att utöva makt. Det var ex hon som anmälde en deltagare/åhörare för att ha varit ”ouppmärksam” under en föreläsning om genus på Uppsala Universitet. Att även jouråklagaren verkar ha varit snabb med att väcka åtal känns även de oroväckande. Känner de möjligtvis varandra måste man fråga sig?

 23. Jerelrup, jag pluggade på UU vid tillfället! Det är därför särskilt intressant att se vilken soppa AA har landat i. Jag kommer inte ifrån bilden av AA som en modern motsvarighet till en sovjetisk politiskt sekreterare eller nazistisk parimedlem som anser sig satt att genomdriva ideologisk rättänkande som nu trillat i sin egen soppa.

  Vad du får ”antisemitisk” och ”nationalist” från vet jag inte. Men det känns som ett billigt försök att avfärda det som kryper fram om AA.

 24. Haha, meeh va fan är det här? Jaja, nu går det ju inte annat än att sätta dig din gamle EAP:are i samma fack som den här liraren http://blogg.aftonbladet.se/snilleblixten. Ja du får ju till med att få snubbar som Pohl och Leman att i förhållande till dig framstå som intelligenta. Haha fy fan en EAP:are som anklagar andra för extremism HAHAHAHA!

 25. Kan man inte övertyga med argument får man kasta skit istället. Men kastar man skit säger det mer om den som sprätter skit än den som får skiten kastad på sig!

  Apa

 26. Faktum kvarstår också att i det här fallet hade ju faktiskt dessa ”högerextremister” och ”nazister” rätt i sak, Anna Ardin var den som låg bakom anmälan som nu är aktuell. Om nu Jelerup verkligen var så mån om att ingen skall anklagas utan bevis så är det ju lite motsägelsefullt att denne själv inte verkar ha något problem med att påstå att de som kritiserar Anna Ardin och Broderskaparna är ”islamhatare, högerextremister och nazzar” utan framlägga några egentliga bevis.

  Fallet går ju på intet sätt att jämföra med Bjästa där det rörde sig om en dömd våldtäktsman som togs i försvar. I detta fall är ju ingen dömd! Det mest troliga är faktiskt att vare sig Julian Assange eller Anna Ardin ”ljuger”. Anna Ardin är ju en radikalfeminist som menar att det som någon upplever som sexuella trakasserier också skall anses vara det. Med den utgångspunkten, där beviskraven inte är låga utan är helt obefintliga, är det ju inte förvånade om hon kan ”uppleva” sig blivit utsatt. Men nu har ju, tack och lov, fortfarande rättsväsendet strängare krav en så för att en person skall bli dömd. Dock har, mig veterligen, vare sig Julian Assange eller Anna Ardin förnekat de faktiska omständigheterna, så oavsett den rättsliga prövningens resultat kan ingen anklagas för att vara ”lögnare”.

  Nu blir ju två fel aldrig ett rätt, men har svårt att känna någon sympati med Anna Ardin som propagerat för att någon skall kunna anses vara skyldig till sexuella trakasserier, utan andra bevis än vad ”offret” upplever . Hon får ju nu smaka på sin egen beska medicin när hon ”döms” i bloggosfären utan egentliga bevis.

  (Vad som hittills framkommit i sak finns att läsa här:
  http://www.guardian.co.uk/media/2010/aug/24/assange-wikileaks-swedish-prosecutors-charges
  Det handlar tydligen om frivillig sex där Assange anklagas för att, mot kvinnornas vilja, inte använt kondom och inte velat testa sig efteråt. Om detta stämmer så är frågan hur detta agerande bedömas juridiskt, skulle det t.ex. inte varit ”sexuella trakasserier” om Assange gått med på att testa sig?)

 27. Hmmm, det där måste vi diskutera mer Roger… Sexuella trakasserier handlar väl ALLTID om vad offret upplever? Det är en förbannad skillnad mellan att bli nypt i rumpan av nån man tycker om och kanske är attraherad av och av nån halvfrämling.

  Gillar man hårdare tag sexuellt så är det en förbannad skillnad mellan att få dessa hårdare tag om man upplever att man tänder på det eller inte.

  Vad menar du?

 28. Och analsex om man upplever att man hatar det och har sagt nej är en skillnad mellan analsex om man sagt jag och upplever att man älskar det. Eller hur!

 29. Det du refererar Jerlerup, låter inte bra. ´Jag har bara sett en bråkdel av detta. T ex Flashback undviker jag sedan jag kollat en ggn och sett vilken hatisk smörja som står där. Jag har ju själv utsatts för sådant.
  Men varken nazisterna eller Broderskap är några försvarare av yttrande- och informationsfrihet eller av integritetsskydd eller rättssäkerhet, så av det kan man ju dra vissa slutsatser.

  ”Anna” känner jag inte till. Och jag anser att man i möjligaste mån ska hålla sig till principfrågorna, även om det ngn ggn blir oundvikligt att nämna ett namn i fall det är ett exempel på det man försvarar eller angriper. Politiker är dock offentliga personer och måste tåla mera. Dock ej smutskastning utan grund.

  http://lars-ericksblogg.blogspot.com/2010/08/hor-du-du-tank-om-din-granne-el.html

 30. Broderskaparna kan man säga ett och annat om. Överhuvudtaget finns det en ovilja hos sossarna att medge de problem de ställt till med i Sverige, och detta gynnar Sverigedemokraterna. Och integritetsskydd är de mot. Jag röstar inte på sossarna och jag anser att Mona Sahlin är en total katastrof.

  Men hatet mot Broderskaparna och Anna rör inte bara det som skett nu med Assange utan det faktum att de försvarar islam. Och DET är skrämmande. Och mycket av hatet mot Sahlin handlar om ett rasistiskt hat mot att hon och sossarna stöder invandrare och islam.

  Det måste sägas.

  Tack för länken.

 31. @ jelerup

  Vad jag menar är att det är de faktiska handlingarna och vad parterna kommit överrens om som skall ligga till grund för den juridiska bedömningen inte vad den som anklagar ”upplever”. Detsamma gäller ju alla brott, det är ju irrelevant för den juridiska bedömningen hur någon upplever smärta i ett misshandelsfall och om någon upplever att det är misshandel så fort denna blir berörd av någon annan så skall denna ”upplevelse” inte tas någon hänsyn till vid en juridisk bedömning. Sen kan man ju på även komma överens om att andra regler skall gälla, går jag t.ex. frivilligt in i en boxningsring så kan jag inte anmäla min motståndare för misshandel om matchen sker enligt överrenskomna regler.

  Att gå runt och nypa folk i ändan är ju en handling som utan tvekan är sexuella trakasserier såvida inte bägge parter kommit överrens om annat. Om däremot någon t.ex. upplever att denne blir sexuellt trakasserad genom ”ovälkomna blickar” från någon så kan aldrig denna ”upplevelse” ligga till grund för några juridiska åtgärder eftersom att titta på någon knappast är en handling som i sig utgör ”sexuella trakasserier”.

 32. Jaja en EAP:are tar jag förstås inte på allvar, och i och med detta så kommer jag naturligtvis i framtiden aldrig mer att kommentera eller att läsa i denna blogg, då den alltså uppenbarligen drivs av en extremist med klara rättshaveristdrag och bristande verklighetsförankring.

  Haha jag säger det igen en EAP:are som alltså gjort till sin livsgärning att anklaga andra för extremism, det är ju ren lyteskomik!

 33. Stackars kvinnor som skall behöva löpa gatlopp bland Assange:s anhängare som beter sig som dom värsta mobbare som skådats i detta land. Det här kan bli feministernas största bekräftelse någonsin när kvinnorna på nätet förnedras på alla möjliga sätt för att de anmäler en man.

 34. Pingback: På sannolika skäl misstänkt för att ha sprutat i fittan | 之乎者也

 35. ”ANNA ARDIN HAR SAMMA RÄTT SOM JULIAN ASSANGE ATT HÖRAS INNAN HON DÖMS AV EN GALEN MOBB.”

  Hon förlorar den rätten när hon, uppenbarligen, gör en rent populistisk anmälan.

 36. Roger. Faktiska handlingar. Ja. Men vad som gör en våldtäkt till en våldtäkt är MEDGIVANDET, dvs hur kvinnan upplever det (eller mannen, för män väldtas också).

  Ovälkomna blickar… ja, ja. jag vet vad du menar. Jag har sett det på nätet också. Det Anna skrev om Latinos. *asg* Ja, du! Hon skrev ju inte att hon polisanmält detta precis… För övrigt var den texten ganska mitt i prick. Ok, jag är ingen kvinna, jag är man. Men jag vet hur kvinnor kan känna sig i just den situationen.

  Men nu pratar vi om två olika saker. För hon ANMÄLDE ju inte denna situationen som du pratar om. Blanda inte ihop korten nu!

 37. Härligt kommentarsfält du fick…

  ‘Populistisk anmälan’… Ja jävlar. Lika hårt tryck på åklagarmyndigheten, så skulle vi kanske kunna förhindra den här typen av skitaffärer utan vinnare i framtiden. Skrev lite själv om det i de två senaste inläggen, det ena argare än det andra.

  Det finns alltså rätt många som tycker att vi ska ha ett Sverige där det är ok att föregripa rättegångar baserat på parternas åsikter. Nice… Säg till när det blir så, så flyttar jag till Iran, där stenkastarna åtminstone inte låtsas vara frihetsivrare.

  Trevlig blogg, förresten.

 38. Ja Beelzebjörn. När staten föregriper rättegångar anser samma personer som nu driver drevet mot kvinnan som var hos polisen, att det är integritetskränkande. Men själva får de göra så hä!

 39. @ jerlerup

  I en juridisk bedömning så handlar det ju att bedöma om det kan anses föreligga någon ömsesidig överenskommelse eller inte. Då skall man enbart titta på vad som faktiskt sagts och gjorts, inte hur någon part ”upplever” händelsen. Om en man ”upplever” det som ett medgivande om en kvinna skriker NEJ och försöker springa från platsen så är naturligtvis mannens ”upplevelse” irrelevant. Liksom det är irrelevant om en kvinna säger att hon ”upplevde” det som en våldtäkt trots att inget våld eller några hot förekommit och hon har varit i stånd att både säga nej och lämna platsen.

  Anna Ardin har ju faktiskt inte själv dragit sig för att anklaga människor baserat på hur hon ”upplever” situationen, nu får ju hon ta emot anklagelser från en del baserat på hur de ”upplever” henne och situationen i Assange-affären. Därför har jag svårt att känna någon större sympati med henne. De som anklagar Ardin har ju inte eller sprungit och lämnat in anmälningar mot henne …

  Julian Assard framstår nog som lite naiv med tanke på den situation han befinner sig. Han bör snarast be sina advokater göra ett juridiskt bindande dokument som alla som vill ha sexuellt umgänge med honom får skriva under! Där skall det klart och tydligt framgår att de frivilligt har sex med honom, ev. villkor som gäller, ev. sexuella handlingar som undantas från detta medgivande (lämpligen kryssrutor för t.ex. oralsex, analsex, bondage, utan kondom osv.) och detta dokument skall sedan bevittnas av två oberoende personer som intygar att kvinnan var vid sina sinnens fulla bruk vid undertecknandet. Själva akten skall sedan filmas så att man kan verifiera att inga kontraktsbrott förekommit (självklart med villkoret att filmen enbart får visas för polis och åklagare vid en ev. brottsutredning). Lite otympligt och olustigt kanske, men tydligen nödvändigt, och man får väl hoppas att han anser att arbetet är viktigare för honom än tillfälliga sexuella kontakter …

 40. Faktum kvarstår. Det är bra mycket större sannolikhet att Anna Ardin är en honeytrap från underättelsetjänsten än att Assange är en våldtäktsman. Att ”brottsrubriceringen” gått från våldtäkt till ofredande, samt att Ardin går till polisen för att prata lite om ngt som faller under allmänt åtal tyder på det. Ardin är väl ingen idiot. Hon förstår vad allmänt åtal är för något.

 41. Pingback: Assange-såpan i bananrepubliken « Press Enter News Agency

 42. Hehe, allt är nazisternas fel. Vilken slutledningsförmåga 🙂 Det är väl nazisternas fel att det blir vårflod efter vintrar i Sverige också?

 43. @Joe – Very nice, det enda jag faktisk undrar är vilken tatuerar där har båda verktyg och förmåga att tatuera hakkors på ögonlockens insida, för nog handlar vissa, jerlerup inkluderad, som om de ser sånt framför överallt, hela tiden och därför irrar runt i manegen som de v ar besatta av Simon Wiesenthals onda ande.

 44. Det var han som blev anmäld, inte hon, och det var hans namn som dök upp i offentligheten, för att Ardin själv berättade det för Expressen. Ardin ville ju ha denna uppmärksamhet, och därför övertalade hon den andra kvinnan att gå till Polisen. Det är uppenbart att det handlar om en komplott av något slag.

 45. Pingback: Assanges verkliga brott mot Ardin: Manlig sexualitet « Aktivarum

 46. Internationella kommentatorer börjar upptäcka det absurda i den svenska debatten. De klickar sig fram i svenska bloggar och hittar följande om Anna Ardin.

  * Att det främsta beviset för att hon är köpt av underrättelserörelsen är att hon är feminist.
  * Att det näst viktigaste är att hon gillar islam och att hennes bror är i Afghanistan och slåss mot talibanerna.

  Och de kliar sig i huvudet allt mer och undrar vad som sker i bananrepubliken Sverige.

  Se Reason magazine och Michael C. Moynihan t.ex:

  http://reason.com/blog/2010/08/25/the-boring-truth-about-those-j

  ”Also, Gawker, relying on Google Translate, links to a Swedish blog calling Anna Ardin possibly the “world’s most hated woman right now.” A few clicks deeper into the site—this weathervane of Swedish opinion about Ardin—and one gets to read charming, rambling stories of Jewish influence in Sweden and the creeping “Islamization” of Scandinavia.”

 47. Apropå vem som läckt om information i denna historia så är det väl Ardin själv som gjort detta i.o.m. att hon presenterade sin ”hämndlista” i Facebook.

 48. Pingback: Juilan Assange-fallet rullar vidare! « Sverige är inte världens navel!

 49. Hela händelsekedjan i denna sak är märklig. Att wikileaks gör stor nytta i en värld där media blir mer o mer styrt är själva grunden till att de finns. Men just därför är de så sårbara. Vi som anser dem vara en ljusglimt i en f.ö. tyst o mörk värld är tacksamma för att det finns människor med civilkurage som vågar stå upp mot de stora drakarna.

  Vad själva ”brottet” angår, står det nu klart att det aktuella brottet högst kan handla om sexuellt ofredande. Oavsett om ”brottet” har begåtts eller ej har påföljden i det här fallet utdömts av Anna Ardin o hennes väninna iom hennes officiella anklagelse. Hela världen ifrågasätter nu wikileaks och vad det betyder för deras ”röst” är nog inte så svårt att förutse.

  Visar det sig att det inte finns substans i anklagelsen får man verkligen hoppas att rättsväsendet visar musklerna och dömer AA och hennes väninna till höga skadestånd att betala till Assange o wikileaks. Detta för att avskräcka andra hugade intressegrupper att använda samma taktik för att misstänkliggöra de som enligt dem är obekväma.

 50. Ja verkligen en VÄRDELÖS Artikel! Det måste gå att anmäla för våldtäkt utan att bli uthängd i blogg sfären, no doubt! Men nu var det ju den uthängda som hängde ut sig själv genom att göra det till en världsnyhet!
  Och det som folk blir upprörda över är hur lätt det är att med bara ORD säga att något har hänt och sedan så har den anklagade stigmatiserats och fått en ”stämpel” som inte går att tvätta bort. Att bli kidnappad av polis för att någon påstår något om en är kanske inte så farligt för personer som inte utsätts själva? Det som är sjukt är ju att detta anses vara ”No misstake” enligt åklagarmyndigheten. dom påstår att det inte är ovanligt att ny information kommer som förändrar saker… borde man inte då lära sig att VÄNTA LITE?

 51. Visst finns det många övertoner när det gäller kommentarerna av de här händelserna och det beror ju på de speciella omständigheter som gäller för wikileaks. Det är svårt att tro att de omständigheterna inte har spelat in när det gäller vad som hänt. Expressen t.ex är ingen tillskyndare av wikileaks eftersom wikileaks avslöjande går stick i stäv med den bild av kriget i Afghanistan som de vill berätta om o beskriver. Att de just nu skrivit den artikel som du hänvisar till här är helt i linje med det förväntade, det var ju faktiskt Expressen som stod för själva offentliggörandet av hela historien från början.

  När det gäller politiska kontroversiella beslut som tas ovanför våra huvuden, blir vi ofta manipulerade i en viss riktning av vår s.k ”fria” media. Deltagandet i kriget i Afghanistan är ett ex på ett sådant beslut. Tidningen Expressen är ett bra ex på en sådan media.

  Jag tror att ”mobben” mot AA som du beskriver det, egentligen handlar om en protest mot den urvattning av demokratin vi ser idag.

 52. Ha! Jag trodde först att detta äntligen var ett inlägg på denna blogg som inte var fixerat vid s.k. ”högerextremism”, men det var förstås fel.

  Borde inte piratpartister och de kretsarna har större anledning att hetsa mot denna Anna (som utpekar PP:s kompis Assange som våldtäktsman) än nazister. Förstår inte vad nazister skulle ha för motiv.

  Hursomhelst, håller med om att
  ”ANNA ARDIN HAR SAMMA RÄTT SOM JULIAN ASSANGE ATT HÖRAS INNAN HON DÖMS AV EN GALEN MOBB.”

 53. Jag är vänster själv och denna Anna Ardin och hennes sossar borde låsas in i många år för denna avskyvärda konspiration mot WikiLeaks och yttrandefriheten! Ner med de korrupta och myglande såssarna!!!

 54. För att vara ärlig så så tror jag att Anna ardin fick sitt livs stora ögonblick , . Men håll med att det här luktar skit lång väg , för att. Anna o tjejkompisen Emma är två jävla lögnerskor , hoppas dom torskar på detta ordentligt .öppet kristen ha ha fucking bich

 55. inte mycket att säga all sanning förvirras och hoppet om en logisk värld förminskas tycker mest bara att anna åstakommit en negativ bild av ett fritt internet

 56. Hoppas Anna Ardin och Sofie Wilén få fängelse i minst 2 år för falsk angivelse.
  Hoppas Claes Borgström framställs som det största hotet mot vårt rättsväsende någonsin.
  Åklagaren borde få något hårt i sig så hon vet vad hon talar om

 57. Att man förfäras av att Anna Ardin och hennes kompis anklagat Assenge för våldtäkt men inte förfäras över falska anklagelser vilket det med ALL sannolikhet visat sig vara är inget annat än ett tidstypiskt politikst korrekt tecken. Att hon flera dagar efter den påstådda våldtäkten på sin blogg berättar hur smart Assange är och att när hon väl anmäler försöker radera detta och andra inlägg är så sjukt att man tappar hoppet för mänskligheten!!! Att människor som är svartsjuka reagerar kan man ju förstå men att en radikalfeminist som Ardin anmäler honom för våldtäkt är så uselt att man får mardrömmar.

 58. Hej: ”Hoppas Anna Ardin och Sofie Wilén få fängelse i minst 2 år för falsk angivelse. Hoppas Claes Borgström framställs som det största hotet mot vårt rättsväsende någonsin. Åklagaren borde få något hårt i sig så hon vet vad hon talar om…”

  Ja, får de inget straff så skickar det en signal till andra feministdårar att det är totalt ofarligt att försöka sätta dit män.

 59. Olle. OM det som så hatiskt skrivs om henne på diverse sajter nu stämmer, så är det ett ganska typiskt beteende för hur många beter sig efter att ha utsatts för något.

 60. Pingback: Söndagsreflektion om Julian Assange « Sverige är inte världens navel!

 61. Tänk att alla feminister (och män som inte fått ett ligg på decennier och tror att de kan få det genom att smöra för feminister) anser att de som kritiserar Ardin gör detta av ren ondhet. När ska alla dessa klentrogna inse att informationen som finns på internet gör att vem som helst kan ta del av information (fakta och rena lögner, givetvis) på ett helt annat sätt än förut. Och när de/vi/jag tagit del av denna information så kan alla bilda sig en egen uppfattning. Och t.o.m. den mest bittra feminist (och velourman) borde inse att MYCKET talar för att Anna Ardin anmält Assange utifrån ett hämndbegär. Feminist + hämndlista + kontaktande av Assange långt efter ”övergeppet” + att damerna känner varandra + att polisen inledningsvis kontaktades för att få råd om hur man kan få Assange testad = En mycket märklig historia.

 62. Undrar vad Torbjörn Jerlerup har för fog för att anta att Nazister står bakom den s.k. mobben??? Det han framförallt verkar skriva om är andra världskriget, kritik mot SD etc. så denne velourman är nog så långt ifrån ett sanningsvittne man bara kan vara. Pinsamt!

 63. Tänk på när inlägget skrevs Klaes!

  Men nu har det bekräftats att den som skapade CIA honeytrap tanken första gången var en antisemit, av ett annat läger än de jag pratat om, dvs Israel Shamir. Intressant nog…

 64. Nu har det gått ett tag sedan och vi vet att det var en kondom som råkade gå sönder (vem har vassast naglar Anna eller Julian tror ni), Julian luktade pest och duschade inte och trots att Anna så hett åstundade att bli en världsberömd Mrs Wikileaks ringde inte den med kvinnor så bortskämde och socialt handikappade datanörden Julian upp henne som han lovat. Det är bakgrunden till att fröken Ardins anmälan. Fröken Viktig får inte som hon vill och då hämnas hon, liksom de flesta kvinnor ohämmat våldsamt på det sätt hon kan och på skattebetalarnas bekostnad. Försmå aldrig öppet en kvinna och om du gör det dölj alla skäl, sopa igen alla spår och spring för livet!

 65. Max, kunde nog inte sagt det bättre trots att jag är så….

  Så här är det mer i detalj för min del. Min intuition har /aldrig/ svikit mig och när den dessutyom kan samarbeta med mina kunskaper om rättsväsendet och psykologi kan jag enkelt bestämma mig för vad som gäller i detta ärende!

 66. Max, kunde nog inte sagt det bättre trots att jag är så….

  Så här är det mer i detalj för min del. Min intuition har /aldrig/ svikit mig och när den dessutom kan samarbeta med mina kunskaper om rättsväsendet och psykologi kan jag enkelt bestämma mig för vad som gäller i detta ärende!

 67. Nätmobbing ? Jag säger dett i mitt eget namn och hade önskat säga det i ditt face eller Anna Ardins,,, men ni håller er på avstånd så vad är valet….Anna Ardin har förlorat allt och kommer förlora mer därtill….hennes wiki sida innehöll sådana förvrängningar av sanningen att man blev mörkrädd. Hon ljuger med största sannolikhet pga av twitter och andra bevis som hon själv försökt radera ut…synd att det inte gick. Hon vill ge igen helt uppenbart….det gick inte rigktigt som hon tänkt sig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s