Dokumentär om Sverigedemokraterna på TV-4!

Journalisten Lena Sundström har gjort en dokumentär om Sverigedemokraterna och deras väljare som sändes igår på TV4. Den är klart sevärd, fast lite ”ofärdig” som jag ser det. Se TV-dokumentären om Sverigedemokraterna här:

http://www.tv4play.se/?videoId=1.1747698

Se ett blogginlägg på Sverigedemokraterna.de om dokumentären här!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

7 tankar om “Dokumentär om Sverigedemokraterna på TV-4!

 1. Tack goda Gud jag inte har TV så jag inte frestas att skåda denna människas fördomsfulla alster.
  Jag har innan läst och sett tillräckligt och om jag nånsin kommer att luta mig åt det hållet, är jag nog mogen för återvinning.

 2. Hon söker specifikt upp folk som skrivit arga brev till henne för att intervjua dem. Det blir ju ett väldigt skevt urval som TV4 försöker ge sken av är representativt för sd-väljare eller till och med partiet. Det går ju att hitta väljare för alla partier som är illa informerade, men TV4 väljer sin vana trogen ut just sd.

  Alla svar som inte passar Sundströms agenda kan klippas bort och hon får hela tiden oemotsagd sista ordet i speakertexten. Propagandajournalistik strax före ett val, inte första gången sd motarbetas på detta sätt. Tänk om ett sjuklöverparti behandlades på samma sätt – vilka protester det skulle bli, ”partisk TV-kanal, dra in tillståndet” o.s.v.

 3. Tyvärr kan jag bekräfta att de personer hon presenterade är ganska representativa för de aktivister, riksdagskandidater och sånt som jag tittat på! Med skillnaden att Sd:s representanter är mer sofistikerade. Gå in på ett Sd möte och säg att du vill bygga en moske och se vad som händer!

  🙂

 4. Är det bara jag, eller får andra med vibbar i riktning av Leni Riefenstahl när snacket faller på Lena Sundström?

 5. Lena Sundström är en utmärkt representant för de ”journalister” som idag blivit rödbruna propagandister som bedriver häxjakt på människor som är kritiska till islam och invandringspolitiken och är ett bevis på att anti-rasimen är dagens Stalinister, som inte drar sig för att demonisera människor med andra åsikter än hon själv har. Journalister skall inte bedriva propaganda, de skall objektivt rapportera om verkligheten utan politiska agendor och vinklingar.

  Nu förväntar jag mig 1 timmes dokumentärer av TV4 om kommunismen i vänsterpartiet, om miljöpartiets samhällsfarliga politik och fanatsim, om sossarnas farliga radikal feminism och socialism samt kooruption.

 6. Jag har en artikel om Expressens valstuga på gång. De släpper ju in FI men inte Sd.

  För det första är det odemokratiskt så in i helvete. För det andra vinner Sverigedemokraterna på det.

  Rubriken är given. ”Sverigedemokraternas vänner del 2: Expressen”

 7. Jerlerup: ”Tyvärr kan jag bekräfta att de personer hon presenterade är ganska representativa för de aktivister, riksdagskandidater och sånt som jag tittat på!”

  Kan sträcka mig till att det kommunalt finns folk som är dåligt pålästa. Men det gör det även i andra partier – dock förväntar jag mig inte TV4 att belysa detta i en dokumentär. Det går inte att jämföra deltidspolitiker med heltidspolitiker (som även de kan ha kunskapsluckor och fördomar om olika saker, inräknat alla partier, se tidningarnas faktakoll där politiker får grönt, gult eller rött ljus för olika påståenden de gör i debatten). Sd har svårare att rekrytera folk p.g.a. svartmålningen och hoten från extremvänstern, folk från högre samhällsskikt drar sig för att fläcka sin sociala ställning, sedan gottar sig media i att sd-representanter har lägre lön o.s.v. Osmakligt.

  En annan sak, Sundström försökte framställa det som om det var något märkligt att en sd-sympatisör inte hade läst partiprogrammet. Men hur många s-väljare har läst sossarnas partiprogram? 1%? Man skulle önska att folk tog reda på mer fakta, men verkligheten är som den är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s