Argument 4. ”Muslimerna är värre än nazisterna”

Sverigedemokrater säger ofta att islam och muslimsk kultur är det värsta hotet mot Sverige sen nazismen, vissa går längre och påstår att islam är VÄRRE än nazismen. Jag ska visa hur ni kan bemöta det!

Partiledaren Jimmie Åkesson sa detta om islam förra året:

Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år.

Erik Almqvist, ledare för Sd:s ungdomsförbund skrev förra året:

Jag tror inte att Jimmie Åkesson hade så fel trots allt. I en sak är jag dock inte överens med min partiordförande: Jag ser inte bara undfallenheten för islam som det största hotet sedan andra världskriget. Jag ser oslam som det största hotet. Sedan Hedenhös.

Richard Jomshof skrev i ett Blogginlägg på Sd-kurirens hemsida förra året:

– Tidningen rapporterar om en mörk framtid där den Europeiska kontinenten hyser en allt större andel muslimer, vilket – om ingenting görs – oundvikligen kommer att leda till en omfattande islamisering och en framtid där det sekulära och demokratiska Europa står inför det värsta hotet någonsin – långt värre än tidigare hot från nazism och kommunism.

Hur bemöter man detta?

För det första ska man analysera argumenten. Det som Sd anser är det farliga inom islam är det som en liten minoritet står för, dvs de islamistiska fundamentalisterna och terroristerna. Det är djupt oärligt och RASISTISKT att påstå att ALLA muslimer är som fundamentalisterna.

För det andra kan man ställa några frågor… Jag citerar Bengtssons frestelser:

Oavsett vad så stämplar Sverigedemokraterna en minoritet av den svenska befolkningen som ett gigantiskt hot mot det svenska och västerländska samhället. Visst ska en sådan retorik fördömas men samtidigt kommer partiet lindrigt undan. Få ställer frågan vad Sverigedemokraterna vill göra med de människor som partiet menar är det största hotet sedan Adolf Hitlers skräckvälde. Den nationalism och assimileringspolitik som Sverigedemokraterna förespråkar har historiskt sett lett till enorma motsättningar och i flera fall till inbördeskrig och etniska rensningar. Vad är det egentligen som säger att det inte skulle hända igen? Och vad händer med dem som inte låter sig assimileras? Det är många år sedan partiet hade repatriering i partiprogrammet. Resultatet av Åkessons politik kan mycket väl landa i liknande folkrättsvidriga åtgärder.

Dvs: om nu islam är värre än nazismen, vad vill de göra med representanterna för detta ENORMA hot mot Sverige och vad händer med de som vägrar låta sig styras? Vad händer med de som säger att ”jag inte är som ni påstår att jag är”… Vad händer med de som vill ha moskéer och sin rätt att vara muslim offentligt?

Är det utrensningar Sd vill ha?

Om islam är det värre än nazismen, vad vill partiet göra med de som förespråkar detta ”enorma” hot? De flesta kan inte svara på detta för de har inte tänkt igenom konsekvenserna av detta påstående och därför kan man få den med fördomar om islam att tänka till och även ändra åsikt.

Läs mer: Sd:s islamofobi är som antisemitismen och Argumentsamling mot Sverigedemokraterna.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

32 tankar om “Argument 4. ”Muslimerna är värre än nazisterna”

 1. Pingback: Argumenten mot Sverigedemokraterna och Nationaldemokraterna « Sverige är inte världens navel!

 2. Pingback: Sverigedemokraternas islamofobi liknar antisemitismen « Sverige är inte världens navel!

 3. Tack! Det här är faktiskt några riktigt bra tips! Det är sådant som behövs när SD vinner alla emotionella sympatier då vi raserar deras luftslott med förnuft och rationalitet. Tack!

  Något annat, mer allmänt, jag gör ibland är att hänvisa vänner att läsa kommentarer på Fria Nyheter (här på wordpress). Mycket mer effektivt än att med argument försöka förklara att SD:s väljarkår fortfarande är lika hatiska, främlingsfientliga och rasistiska som på 90-talet.

  Men tack för detta! Verkligen!

 4. Exakt. Det är bara för dem att läsa kommentarerna på Sd.s bloggar. Thoralf Karlssons blogg kan man också följa om man vill. Eller Alluha Akbar bloggen. Man kan lättast bedöma en person på de vänner denne har!

 5. Förkärleken för slavhandel bland muslimer, lever kvar i bästa välmående och dagens Islamofiler och andra apologeter där så varmt talar om Islam som”fredens religion”, lärnog fatta ett och annat när de som otrogna kommer att bli pålagd en särskilt skatt i det Kalifatet de så ivrigt främjar.

 6. Peerpede, på vad sätt skiljer sig den slavliknande verksamhet som finns inom den muslimska världen gentemot den som bedrivs i andra delar av världen? Då det knappt existerar någon slavhandel motsvarande den historiska mellan arabiska halvön och Afrika eller Afrika och USA, så får man väl förutsätta att du menar gästarbetarverksamheten i UAE och på andra ställen; Denna är inte helt olik daglönarverksamheten som finns vid gränsen södra USA, de slavliknande förhållandena på sockerfarmer i Dominikanska republiken och ett tjog andra exempel. Eller vad menar du egentligen för muslimsk slavhandel?

  För ännu ett talande exempel på vissa SD-sympatisörers bristande tankeförmåga och medmänsklighet (eller kanske bara slängar av Tourettes, vad vet jag) kan man titta in på Politiskt Inkorrekt. Där hittar man t ex enkelt inlägg om våldtäkter som följs av en massa poserande förfäran över hur hemska muslimerna är, strax följda av inlägg om några kvinnliga meningsmotståndare där kommentatorerna önskar att dessa personer skall bli våldtagna, gärna med ett par sexistiska invektiv här och där. Så mycket för månandet om kvinnorna…

  Dessutom är det nog väldigt ovanligt på sidor som frekventeras av andra än SD:s nätmobb att man behöver ha upprepade, återkommande förmaningar om att de trogna kommentatorerna skall sluta använda rasistiska termer, prata om att skjuta alla invandrare, uttrycka vilja att tortera/slå ihjäl brottslingar, et cetera. Sådana förmaningar har PI konstant och antagligen inte utan orsak.

  SD bör vara uppriktigt oroliga över sina klent begåvade, rasistiska och blodtörstiga fanboys. Det är faktiskt ett under att det fåtal vältaliga och ej direkt uttalat fascistiska postarna som finns stannar kvar på de där sidorna.

 7. jerlerup, här har du en typisk förmåga Gustav) där ”tar debatten” genom att tala ned från sin höga moralens häst, framställe sig som mer vetande och visar det typisk för PK-mobben så dubbelbottnade människosyn, där visar hur liten personen egentligen är och han redan har förlorad debatteb då han i9nte anser vanliga människor (jag) kompetenta att svara för oss själv, utan det skal han (Gustav) med al sitt kunnande och fina språk göra för mig…
  Vad tror du jag anser om ”Gustav”?

 8. Du kan kanske bistå med lite bildning då, Peer, om du har länkar till hands.

  För jag hoppas att du inte syftar på typ Mauretanien, det är en extrem outlier som du inte gärna kan ta till intäkt för något generellt som pågår inom den muslimska världen. Eventuellt är delar av Sudan i lite samma sits, men vad skiljer den trafficking och det slavarbete som pågår i övrigt i arabvärlden från den typ av trafficking och slavarbete som finns i andra delar av världen? Och var har du slavhandeln hos fjärran österns muslimer idag?

  Sluta upp med att ta fenomen i enskilda muslimska länder som något slags bevis på en generell trend i hela den kultursfären. Det är liksom inte trovärdigt. Jag tror att det snarare är du som bör bilda dig, framför allt bör du nog lära dig om cherrypicking: http://en.wikipedia.org/wiki/Cherry_picking

 9. Peerpede, mogna till lite va, så gammal du nu är.

  Debatt förs bäst med fakta och logiska argument, inte med lösa åsikter som inte går att belägga genom research. Jag respekterar var och en som kan visa att han eller hon har tänkt till och försökt att ta reda på bakgrund till det som diskuteras och som söker fakta att backa upp sin ståndpunkt med.

  Hur ens språk ser ut spelar liten eller ingen roll, så länge man klarar att göra sig förstådd.
  Jag har då inga problem att förstå dina inlägg även om du har lite danska aber för dig med språket, det är inga som helst problem. Däremot avslöjar du ju snabbt din brist på förmåga att argumentera sakligt genom VAD du skriver.

 10. För övrigt står nog de som pysslar med traffiking för de största delarna av slavhandeln i världen idag. och där är det nog vita Europeer som står för det!

 11. Gustav, det är lika bra du inser att du inte sätter dagordningen, varken i form eller faktor vad debatt angår.
  Politiken och valet avgörs inte i halvstängda rum som detta av personer där anser sig ha tolkningsföreträde genom sitt utsökta språk eller antalet citat eller länkar.
  Sen säger inte sättet PI’s kommentarer formuleras på ett skvatt om värdet av det skrivna, det finns en orsak att PI idag är en av landets största hemsidor och inte till exempel jerlerups utmärkte sida är det.

 12. Peerpede, jag sätter givetvis ingen dagordning. Men som du kanske vet är det inte särskilt många som respekterar dem som debatterar på det vis du ställer upp som alternativ till hur normal debatt och diskussion brukar gå till. Man övertygar inte heller några utom de som redan är sålda på budskapet, utan att göra en vettig analys – och missnöjesmaffian i nätets kommentarsfält är sålda på budskapet så att det skriker om det sedan länge. Det är nämligen så att stödet för SD-politik aldrig har byggt på fakta eller övertygelser, inte heller på erfarenheter om någon slags fientlig mångkultur. Det bygger till största delen på inskränkt missnöje. Och sådant finns det gott om.

  PI är stort på grund av samma skäl som Flashback är det, folk är nyfikna. Många tittar in där av samma skäl som jag; Man vill se vad folk trängs för att hata för något nytt(?) idag. Det är ju för övrigt precis samma lilla hårda kärna av gnällkommentatorer där, som man hittar på alla sådana här främlingshatarbloggar – de gillar ju att copy-paste-posta också, som du inte kan ha undgått att se. Du förekommer ju på ett flertal sådana sidor själv och skriver snarlika grejer.

  Sättet PI:s kommentarer formuleras på säger för övrigt rätt mycket om vad för människor som sitter där och skriver och om deras uppenbara brist på humanism och respekt för andra. Du kan nog utan risk även sätta en hel del pengar på att det inte direkt är samhällsspelets vinnare som hänger där och gläfser om farliga zigenare i varenda buske. Snarare de mest bittra och missnöjda medborgarna. Vilket antagligen sammanfaller rätt bra med vilka D:s kärnväljare är. Finns en hel del statistik på att så lär vara fallet också, men du är ju inte intresserad av sådant. Utom när det är du som länkar, då!

 13. Gustav, jag skriver väl på PI. ibland på Fria Nyheter och mer sällan på Snapphanen plus Uriasposten, två danska bloggar med bra nivå, det är nog allt i den kategori, det blir ett och annat på någon politikers sida och såklart Kristianstadsbladet där är lokalt, så det är inte så värst många ställen faktisk.
  Dessutom använder jag inte invektiv även jag blir mycket dåligt bemött ibland, vi sverigedemokrater vet allt om dåligt bemötande.s storlek är inte bara ”inskränkt missnöje” (du ser inte själv hur nedlåtande du är?)men överlag på att det helt enkelt finns en hylla i nyhetsförmedling att fylla.
  Förövrigt har jag svårt för människor där kräver stil och moral av andra, samtidigt som de själv är nedlåtande och översittande, jag jag menar dig Gustav.
  Dessutom är jag bortom pedagogisk räkvidd, jag är 60 och sk*ter högaktningsfullt i skrivna och oskrivna regler i debatten och gör som det passar mig och det kan du inte göra ett skvatt åt.

 14. Jisses, jerlerup.. detta är närpå rabiat. Skriver du inte om någonting förutom SD?

  Hursomhelst.. jag klippar och klistrar min forna kommentar från ”SD:s islamofobi är som antisemitismen”:

  ——–
  ”Islamofobi” är som antisemitism? Snarare Islam = antisemitism.

  Haditerna är upplyftande läsning i ämnet, lärorika och toleranta, som du ser:
  ”You will fight against the Jews till some of them will hide behind stones.
  The stones will (betray them) saying, ‘O ‘Abdullah! There is a Jew hiding behind me; so kill him.” -Sahih Al Bukhari

  ”The Last Hour would not come unless the Muslims will fight against the Jews and the Muslims would kill them until the Jews would hide themselves behind a stone or a tree and a stone or a tree would say: Muslim, or the servant of Allah, there is a Jew behind me; come and kill him; but the tree Gharqad would not say, for it is the tree of the Jews.” -Sahih Muslim

  Islam vill ha en judenfrei värld.. men visst, det är vi ”islamofober” som påminner om antisemiter.. För det kan ju inte vara så att det finns en anledning att vara anti-Islam?
  ————-

  Jag tar gärna upp fler exempel på Islams slående likheter med nazism om du önskar..

 15. Peerpede, du ser inte det roliga i hur du gnäller om att du bemötts på ett sätt du finner nedlåtande, efter vad du själv skrivit om t ex A-L Lodenius, Jerlerup och en massa andra personer? Känns som om du inte riktigt är rätt person att klaga, om man säger så… Du skall ha tack för att du inte staplar invektiv dock. Jag undviker helst grövre påhopp själv, det blir bättre så.

  Men det är så otroligt typiskt av er i SD-gänget att dra på offerskruden så fort något går er emot, samtidigt som ni gnäller om hur t ex muslimerna framställs som offer och bannar dem för det när de utnyttjar detta faktum på något sätt.

  Att du sedan finner stolthet i att vägra lära nytt och vägrar debattera som folk lär du ju antagligen lida mest själv av. Det är kanske en genväg till respekt på PI, men knappast någon annanstans. Är det inte lite nedlåtande förresten, det här att avfärda folk som vill ha länkar och citat och bakgrundsfakta..? Trodde du var känslig för sådant! 😛

 16. Vx allt du säger kunde sägas om de kristna för det finns ju kristna som vill ha en judefri värld, kristna kyrkan har kämpat mot judarna i århundraden och hänvisat till bibeln GT och NT.

  Se nyanserna, världen är inte svart och vit, inte islam heller!

 17. Gustav, vad Lodenius och Sarnecky angår, menar jag att dessa levererar beställningsvara, är part i målet så att säga och akademisk heder, objektivitet er icke existerande.
  Det är jo Sverige det här, mellanmjölkens förlovade land med västens mest regimtrogna press och media och en debattnivå fylld med tabun och nyspråk.
  Så du förstår jag drar lite på axeln ibland och inväntar bara den dagen alla fördämningar bryts och landet befinner sig i ett veritabelt mentalt stålbad av bibliska proportioner.
  Tro mig det kommer så sakteligen, man kan inte lura alla hela tiden 🙂

 18. Jag tycker inte att din argumentation håller Jerlerup. Det är ju helt uppenbart att du tolkar saker och ting för annat än det är. Om jag vore lite elak så skulle jag hävda att du ägnar dig åt konspirationsteorier, men det ska jag inte göra 😉

  Det Jimmie säger är att islam är det stora hotet. I debatten så vänder man det till att varje muslim är ett hot. Eller om vi använder oss av en liknelse,du använder ju själv mycket av den tekniken i din argumentation:

  ”Kapitalismen är det största hotet mot den fattiga människan” skulle ju en kommunist säga, och säger, utan att hamna i skamvrån. Kommunisten säger inte att alla individer som bekänner sig till kapitalismen är ett hot mot den fattiga människan och därför ska stigmatiseras (förutom i extremvänsterkretsar då) på samma sätt som en sverigedemokrat.

  Vad Jimmie säger är att han anser att en idé är ett hot, inte alla anhängare till den idén. Eftersom den idéns yttringar i verkligheten har sån negativ genomslagskraft på den fria världen så är det inte ett orimligt påstående. Eller, som han också säger; undfallenheten mot extremisterna. Jag har tolkat det som att det du anser vara främlingsfientlighet, islamofobi och rasism, eller sverigedemokratiska tankar om du vill, som ideér är ett hot mot din bild av frihet utan att du för den skull vill förbjuda, eller kanske förinta(?) alla sverigedemokrater, eller vad du nu tror att Jimmie är ute efter att göra med ”alla muslimer”?

  Reaktionerna på (den av Aftonbladets redaktör satta rubriken märk väl) rubriken visar vilka det egentligen är som gör dessa generaliseringar man anklagar andra för.

 19. Varg i veum. testa det. fråga Jimmie om han är för eller mot bygget av nya fina moskéer med minareter? Om han inte är mot muslimerna, eller alla muslimer skulle han inte se moskéer som ett hot, eller hur?!

  Men om han är mot HELA ISLAM och därmed ALLA MUSLIMER så kommer han att ogilla bygget av moskéeer!

 20. Jag behöver inte testa det på honom då jag själv också anser att minareter föga har med religion i sig att göra. Minareter var praktiska byggnader för att vråla ut bönen då högtalare inte fanns och finns idag endast som symbol. Att plötsligt islamofobisera hela samhällen för att de säger nej till det är ett symptom på undfallenheten mot extremister. Islam kan utövas utan minareter utan att de flesta muslimer känner sig kränkta.

  Vem avgör när någon är emot HELA ISLAM och ALLA MUSLIMER? Jag ser det mera som att det är din subjektiva åsikt att Jimmie är emot ALLA MUSLIMER snarare än fakta. Att han ”är emot” Islam är det få som förnekar, allra minst han själv. Varför är det så fel att vara emot just islam om man ser vad företrädare för den religionen de facto gör? Varför ska just islam vara skyddat? Är det för att extremisterna med sina höga tonlägen skrämt upp vissa? Att det är bättre att extremisterna får hållas än att riskera konflikt (eller radikalisering som det också kallas)?

  Jag för min del anser att extremister kommer alltid att finnas, ibland i större mängd och ibland i mindre, men det är vårt förhållningssätt som avgör hur mycket makt de får över oss. Därför tycker jag den här pseudodebatten om ”islamofobi” är olycklig och styr bort fokus från de verkliga problemen.
  Är det ok att tillåta en speciell religion att ha sina egna regler? t.ex. om jämställdhet för att ta det mest uppenbara. Har vi en policy att även kvinnor, oavsett vad de själva tycker, ska vara jämställda?

  Det så lätt förutsägbara och tröttsamma argumentet mot den första frågan för att skapa en ny pseudodebatt blir: ”Men kristna har ju också bla bla..” Det har ingen betydelse att kristna gör si eller så. Vad säger att vi måste acceptera än värre varianter av samma unkna värderingar när våra förfäder med sina liv kämpat mot vansinnet?
  Det är som att säga att vi måste tillåta hasch eftersom cigaretter är tillåtna (cigaretter är som bekant mycket farligare för hälsan än maijuana med tanke på hur sällan en ”hashist” röker det jämförelsevis)

  Och mot Scheicke-liknelsen blir argumentet att ”Men kvinnorna vill ju detta själva…” Vad folk gör på sin fritid har ingen med att göra. Vi har ju den gamle Scheicke-sekten som exempel på där vi accepterar att kvinnor har ett fritt val, men vi tillåter inte att de applicerar sin syn på resten av mänskligheten. Därför har vi inte särskilda utrymmen för risbastu på arbetsplatser och skolor där dessa kvinnor råkar befinna sig. För skulle man tillåta samhället uppmuntra dylikt så faller hela tanken på att samhället ska vara jämställt. Det är detta hyckleri som jag reagerar mot mest och som är den ”polariserande” faktorn i hela islamdebatten.

 21. @ Jerlerup
  Men sluta gömma dig bakom kristendomen! Det finns inget i Bibeln om att alla judar måste dödas.
  Det finns inget om att NÅGON måste utrotas för att paradiset skall komma! Detta fins inte i någon religion jag någonsin ens hört talas om (och jag har som sagt pluggat religion) förutom Islam.

  Det är bara löjligt att hela tiden säga ”men titta på kristendomen då”. Ingen har förnekat att kristendomen har en hel del dumheter, skillnaden är dock att de är färre, mindre våldsammare, att Bibeln inte ses på samma sätt som Koranen (bibeln ses inte som direkt och bokstavligt given av Gud) och att idag lever de flesta kristna inte efter bibeln.. De flesta muslimer lever dock efter koranen. Titta på vad islamister världen över gör, läs koranen, och du kommer se att de gör precis vad där står.

  Så det är snarare du som vägrar se.. så jag ser att jag blir tvungen att överbevisa dig. Varsågod och se ”nyanserna”!

  Likheter mellan Islam och nazism..

  Muslimer fördriver judar, även här i Sverige, tex från Malmö:

  Föreningen Sveriges unga muslimer bjuder in talare som hävdar att homosexuella skall dödas:

  Hitlerhälsningar är poppis.. både i den muslimska världen..
  http://islammonitor.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1057&Itemid=91

  (^ trots namnet finns här även studenter som heilar)


  http://www.seraphicpress.com/images/Hizbulllah%20Nazis.bmp  ..Men även varhelst större samlingar muslimer har samlats för att ”demonstrera”, dvs ofta bara vråla slagord och heila. Precis som..? Ja, just det: Nynazister. Bra exempel:

  Även propagandan mot judar är IDENTISK, samma sorts propagandamålningar, och i arabvärlden har man tom sänt serier om hur judar gör matzos av blod. Här är det inte ens en liknelse utan exakt samma saker som nazisterna sa och exakt samma propaganda nazisterna använde.

  Indoktrinerigen av barn är utbredd, står tom i SKOLBÖCKERNA i flera muslimska länder att Islam är överlägsen allt och måste erövra hela världen. Vidare lärs barn hur vackert det är att spränga sig själv i luften, mörda, använda vapen och att judar är apor och grisar. (det står ju faktiskt så i den toleranta Koranen)

  Nazisterna ägnade ju sig som bekant mycket tid till att hjärntvätta barn.. och tänka sig? Även DET, gör muslimer också. Således förtjänar detta stycke en hel del material eftersom, båda pga att det är så viktigt för Islam och för att det är så vidrigt. Och det är viktigt för dom därför att Islam har alltid haft extremt få frivilliga konvertiter, den växer genom förökning, dödsstraff (som koranen påbjuder) eller iaf trakasserier av alla som vill lämna, och militär erövring med påföljande tvångskonverteringar.
  Detta pågår även i västvärlden, om inte riktigt lika groteskt.. ÄN. Här ett ”gulligt” exempel från Schweiziska dagis:
  http://www.youtube.com/watch?v=YLQ9mEZKfHI (kommer på slutet men videon är kort och säger även en hel del annat.. se allt!) Men ni skall se att med fler och fler muslimska friskolor, dagis, moskéer och kulturcenter.. Att det kommer bli lika härligt som i den muslimska världen. Vi kommer ju tillhöra den muslimska världen om utvecklingen fortsätter. Iaf.. Sjung med nu.. eller är ni rasister??

  Skall vi titta lite på historien också.. De enda muslimer som slogs som ”muslimer” under kriget slogs för..? nazisterna! (jämför detta med tex alla kristna präster som dog i sitt motstånd mot nazisterna) Det passade ideologin som hand i handske hursomhelst. Judehatet förenade. Övermuftin av Jerusalem tex, en av islams allra viktigaste personer, hjälpte nazisterna att rekrytera muslimer till bla Waffen-SS..

  Och bara för att göra liknelsen TOTAL: Förintelseförnekandet är väldigt utbrett i den muslimska världen. Förintelsen är bara en ”judisk konspiration”. PRECIS som moderna nazister också sitter och babbla om.

  Allt detta är i linje med den islamska drömmen om en av islam-totalt dominerad, kliniskt judefri värld. För som jag visade innan, enligt Islam MÅSTE alla judar dö för att den sista timmen, dvs domedagen, och efterföljande paradis ska kunna komma.

 22. > ”Det som Sd anser är det farliga inom islam är det som en liten minoritet står för, dvs de islamistiska fundamentalisterna och terroristerna.”

  Jag tror inte att detta är det enda farliga sd ser hos islam. Bosnien t.ex. hade endast 10 % muslimer i början av 1900-talet, men allteftersom denna andel ökade genom inflyttning och högre födelsetal så ökade de etniska spänningarna. Jag tror inte detta var främst genom terrorister utan bara genom ofrånkomlig friktion mellan olika grupper av ”vanliga människor” som inte var assimilerade. (Prova själv att bo i Rosengård som svensk ett tag.) Detta ledde till kriget 1992.

  Länder med stor muslimsk minoritet präglas av konflikter, ofta svåra. Det är demografin i sig, snarare än specifika terrorister.

  Assimilering är det enda recept jag ser mot detta, men ju mer kulturellt avvikande en grupp är, desto svårare att assimilera. I synnerhet i ett land där alla riksdagspartier och medier tar avstånd från assimilering…

  18% av Danmarks muslimer vill införa sharialag. http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2009/04/29/180147.htm

 23. 88% av Danmarks muslimer vill INTE ha sharialag.

  Hur definierar de 12% som vill denna sharialag? Hur många definierar sharia som fundamentalisterna gör?

 24. Pingback: Argument mot Sverigedemokraterna!!! « Sverige är inte världens navel!

 25. Pingback: Varför jag gästbloggar på Politiskt Inkorrekt? « Sverige är inte världens navel!

 26. Jag tror det är många som är omedvetna om vad som står i koranen. Några citat:

  Sura 9, vers 29 (9:29)
  ” Kämpa mot dem som, trots att de förr fick ta emot en uppenbarad skrift (judar och kristna), varken tror på Allah eller den yttersta dagen, och som inte förbjuder det som Allah eller hans sändebud har förbjudit, och inte iaktar den sanna religionens bud – kämpa mot dem tills dess de erkänner sig besegrade och frivilligt betalar skyddsskatten”

  33:27
  ”Och han gav eder deras (de otrognas) land och hem, deras ägodelar och ett land, som ni aldrig beträtt i arv, ja Gud är allsmäktig.”

  Muslim 19:4366
  Allahs budbärare sade:”Jag skall förvisa Judarna och de Kristna från den Arabiska halvön och kommer inte att lämna kvar några andra än muslimer.”

  Bukhari 53:386
  ”Vår profet, Allahs budbärare har beordrat oss att strida mot er tills ni dyrkar Allah ensamt eller betalar skyddsskatten; och vår profet har berättat för oss att vår Herre säger: ”Den bland oss som dödas skall komma till Paradiset för att leva ett så lyxigt liv som han aldrig sett och den bland oss som överlever skall bli er överherre.”

  48:29
  ”Muhammed är Guds apostel och de som följer honom är fruktansvärda mot de otrogna men barmhärtiga mot varandra.”

  4:91
  ”De skulle önska att ni blev otrogen liksom de själva…. Skaffa er inte några beskyddare ibland dom förrän de konverterat till islam. Om de vänder er ryggen så och döda dom, varhelst ni finner dom. Och skaffa er inte någon beskyddare eller hjälpare ibland dom.”

  5:56 (5:51)
  ”Ni som tror, tag ej judarna eller de kristna som beskyddare. De äro ju varandras beskyddare, och den av eder som tager dem beskyddare, hör dem till. Gud vägleder förvisso ej de orättfärsiga människorna.”

  2:220
  ”Gift er inte med månggudadyrkande (kristna) kvinnor, om de inte övergår till islam. Låt heller inte era kvinnor ingå äktenskap med månggudadyrkare, om de inte konverterar till islam.”

  4:91
  ”De skulle önska att ni blev otrogen liksom de själva…. Skaffa er inte några beskyddare ibland dom förrän de konverterat till islam. Om de vänder er ryggen så och döda dom, varhelst ni finner dom. Och skaffa er inte någon beskyddare eller hjälpare ibland dom.”

  5.37
  Deras lön, som bekämpa Gud och hans apostel och anstifta ofärd på jorden, varder blott, att de dödas eller korsfästas, eller att deras händer och fötter avhuggas korsvis, eller att de förvisas ur landet.

  2:187
  ”Döda dom varhelst ni påträffar dom och driv ut dem från varje plats, från vilken de driver ut er, …… och strider de mot er, så döda dem! Sådan är de otrognas lön!”

  8:17
  ”I haven ej heller dödat dem, utan det var Gud som dödade dem. Inte heller var det du, som slungade, när du slungade, utan det var Gud som slungade……”

  47:4
  När ni möter dem som är otrogna, så halshugg dem, tills ni anställt ett blodbad bland dem! Slå dem då i bojor.

  9.29
  Strid mot dem till vilka skriften blev given, men som ej tro på Allah och den yttersta dagen, ej helighålla vad Gud och hans apostel förklarat heligt, och ej bekänna sig till islam, tills de villigt giva tribut och ödmjuka sig.

  Tabari IX: 69
  Profeten sade: Att döda otrogna är en bagatell för oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s