Säg ordet mink en gång till och jag spyr!

Nu har minkarna dykt upp i valrörelsen. Indignationen är EMORM! Upprördheten nästan osvenskt stor! Åtgärdsförslagen duggar tätt och ministrarna utlovar åtgärder. Alla politiker måste ha en åsikt och riksdagspartiernas allra, allra bästa argument mot misshandel av minkar plockas fram. Debattinläggen duggar tätt. Och jag bara slår mig för pannan!

Vad är vår berömda demokrati för ett skämt egentligen.

Sverigedemokraterna riskerar att komma in i riksdagen och politikerna KNIPER KÄFT och försöker inte ens bemöta Sd:s idéer. Islamofobin sprider sig mer och mer. Och år ut och år in lever invandrare i utanförskap med relativ fattigdom och i en miljö med brottslighet och arbetslöshet, barn växer upp utan kompisar att prata svenska med, utbildningen i ghettona har GIGANTISKA brister, och inga lösningar tas  fram, därför att en debatt om invandring och integration anses gynna Sd och de främlingsfientliga. och utan debatt – inga lösningar och inga åtgärder mot problemen.

Om politikerna hade visat bara hälften så mycket engagemang i kampen mot Sverigedemokraterna hade man kunnat stoppa dem!

Jag tar mig för pannan. Säg ordet mink en gång till och jag SPYR!

Läs artiklarna jag skrivit om att politikerna måste ta striden mot Sverigedemokraterna: HÄR!

Nyheter: HD, Expressen, DN, Svd, Svt, DN, SDS, SVD, AB, GP, SVD, SVD, SDS, Kristianstadsbladet

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

10 tankar om “Säg ordet mink en gång till och jag spyr!

 1. ”Om politikerna hade visat bara hälften så mycket engagemang i kampen mot Sverigedemokraterna hade man kunnat stoppa dem!”

  Men man måste ju ha lite kunskap också, eller för att citera en ledande sosse i Stockholm; ”Man har ju inte en chans mot dem i debatter, man skall inte böhöva läsa tio böcker innan man går i debatt”. Det är väl bara att ge Staffan Holmberg rätt i den första strofen, fel i den andra.

  Sedan tillhör jag de som ser positivt på att minkdebatten kommer så här nära på valet.

 2. Faktum är att jag försökte ansluta mig till dem när jag pluggade på Örebros Universitet (DA är ju rätt drivande i Örebro), men jag var väl för mycket nationalist för dem.

  På ämnet, när/om jag blir politiskt aktiv igen så är ju en grupp för nationalistiska djurvänner ett mycket tänkvärt projekt.

 3. Vad var det friedman sa ? Pk-världen är en instängd och likriktad värld även om den definierar sig som mångkulturell. Det är en värld där demokratin är överflödig och alla sanna demokrater har samma åsikter och alla andra per definition är anti-demokrater som ska exkluderas.

 4. FYI;
  Det finns ngenting som heter ”islamofobi”.
  Att rikta kritik mot en religion/sekt/ideologi är inte detsamma som att vara sjuk.

  Nu ska jag ta och bemöta ditt inlägg om minkarnaq på samma sätt som Ni bemöter SD;
  Hur kan du skriva så om oskyldiga djur? Njuter du av att se djur plågas och torteras? Du är sadist.Vill du mörda kattungar? Med såna som dig i riksdagen så kommer alla hundägare att förlora sina fyrbenta vänner.

 5. Jag trodd knappt mina ögon; jerlerup får till en bloggpost utan SD…. trodde jag intill jag läste detta: ”Om politikerna hade visat bara hälften så mycket engagemang i kampen mot Sverigedemokraterna hade man kunnat stoppa dem!”
  Herregud, att få till SD i en post om minkar tar priset; ”mest besatt av SD” i Sverige.

 6. @Scheisse. Det finns ordet islamofobi. Att lägga till suffixet -fob eller-fobi efter ett ord är fullt tillåtet i debatter då det är så vedertaget. Det brukar användas när någon är negativt inställd till någonting. Psykologer och psykiatriker använder dock suffixet mer verklighetsnära då deras yrke förutsätter att de inte blandar in sina egna fantasier i diagnoserna.

  Jerlerup här är ju en klar Sverigedemokrato- och Nazistofob. En Vänsterpartist t.ex. är moderatofob och man kan säga att en läkare är sjukdomsofob. Själv betraktar jag mig som religionofob vari islamofob är för dagen en bärande fobi i mina val av debatter.

 7. @Varg i Veum, man kan genom användande av samma ”nyspråk” som jerlerup begagnar sig av, med fog säga att jerlerup är ”islamofil” och när det går i falsett; ”Islamopat”.
  Två begrepp där är lika valida som det hemmasnickrade ”Islamofob”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s