Bemöt Sverigedemokraternas skräckpropaganda!

Det behövs LÖSNINGAR på problemen för att bemöta Sverigedemokraternas skräckpropaganda. Det behövs visioner för Sverige. Det är det bästa sättet att bemöta Sverigedemokraterna. Visa att det finna andra alternativ än att tänka svart-och-vitt!

Vi i Sverige skriver idag:

Att föreslå lösningar skulle undergräva deras existens. Om problemen blir mindre blir missnöjet mindre och det finns inget behov av missnöjespartier. Därför kan en invandrare aldrig göra rätt, enligt Sverigedemokrater. Om invandrare är arbetslösa kostar de pengar. Om invandrare jobbar tar de svenskarnas jobb.

Exakt! Jag håller med!

Sd lever inte främst på fördomar eller på problem som finns utan på bristen på positiva lösningar i samhället idag! Låt oss ändra på det!

Nyheter: GP, AB, SDS, DN

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

14 tankar om “Bemöt Sverigedemokraternas skräckpropaganda!

 1. He he Vmm, jerlerup staplar metaforer från den egna drömvärld och presenterar som fakta.

  Jag har ännu inte sett ett så manisk fokuserande på SD som från denna person och det skulle inte förvåna mig om han och vissa IT-killar står bak den falska SD-sidan med .de som domän.

  Att det sen lär bli ett massivt mentalt kollaps den 19september när Ålkesson och inte Rick Falkvinge tar plats i SVTs eftervaldebatt, är en annan sak.
  Det lär nog knapras en och annan lyckopillar för att hålla synen ut när Mona, Maud, Fredde och de andra sitter i knät på varandra längst borta från Jimmie, där såklart kan breda ut sig efter behag.
  Årets höjdpunkt.

 2. Peerpede: vissa argument från SD återfinns i princip endast på SD-kritiska sidor…

  Ja, minen hos övriga partiledare när SD kommer in i riksdagen ska bli rolig att se! 🙂

 3. Problemet är inte att invandrare jobbar för mycket. Problemet är att i tider av stor arbetslöshet, så fortsätter man att ta in nya invandrare, som sedan får FÖRTUR till jobben. Hur känns det för svenska arbetslösa? I vissa invandrargrupper t.ex somalier är arbetslösheten mellan 70-90%. Vem gynnas av att vi tar in fler än som kan få jobb? INGEN!

 4. Jag röstade på Moderaterna i förra valet, denna gången blir det SD.
  Du kan slå med din rasistslägga hur mycket du vill. Du kan även kalla mig nazist. Faktum kvarstår, min livspartner har brun hud och hennes familj har krulligt hår.
  För mig är SD där Sossarna var på 60-talet och där Moderaterna borde vara. Men nånstans har det gått fel i landet Sverige där vissa människor tror att man SKA betala världens högsta skatter men få lite tillbaka. Där en sann humanist säger ja till massinvandring av speciellt muslimer, och alla andra som vill ha minskad invandring är rasister.
  Jag säger till dig Jerlerup – om du vill ha invandrare så adoptera några. Ta och betala från dig egen plånbok. Var en sann humanist och försörj våra invandrare med dina EGNA skattade pengar, inte med andras. Var storstilad, ej snål, visa att du är en humanist och sponsra gärna en familj från Somalia med säg 5000 kr per månad, det har du väl råd med? För du är väl inte rasist?
  Eller flytta in till Rosengård och blogga därifrån, för du gillar väl mångkultur på nära håll, på riktigt, för det är väl inte en falskhet i dina ord?

 5. @ Peerpede
  Ja, jag längtar verkligen. 🙂

  Det om PP är ju också lustigt.. ingen har väl undgått alla dessa PPare som sitter och pratar om ”i höst vinner PP valet”, ”vi kommer in i riksdagen till hösten” osv, rakt emot vad alla opinionsundersökningar säger? Stackare som kommer få hela den världsbild dom konstruerat på pojkrummets dator, krossad.. 😀

  Valet kommer i kort bli rent HÄRLIGT.
  Finns i praktiken ingen chans i h-vete att SD inte kommer in. (såvida det inte blir valfusk.)

 6. @VX Jag tycker det är helt fint att Piraterna eldar på här inför valet, det är knappast SD-väljare de kan påverka att rösta på PP.
  Det fina är att PP snor röster från FP och C, vem minns inte det liberala sveket kring FRA-omröstningen och den bölande Federley i riksdagen.
  Så ett PP på 3.5% kan betyda C eller FP kan vandra ur riksdagen i mediaskuggans anonymitet och såklart inte få vara med i SVT inför valet 2014 🙂

 7. Det är inte de skarpaste hjärnorna som skriver dravel om Sverigedemokraterna. Fler av dessa bloggare har förstått att skriver man inlägg om SD så får man många besök till sin blogg, men man inser inte att dessa besökare – som inte nödvändigtvis är sympatisörer med SD – rynkar lite på näsan och undrar vad det är för folk som kan ägna sig åt att med tvångsstyrt beteende i form av mer eller mindre smarta inlägg spy och diarrera över ett parti som allt fler av de svenska väljarna får upp ögonen för.

  Anledningen är att partiets beskrivning av verkligheten och den misslyckade invandringspolitiken och dess konsekvenser, stämmer väl överens med den uppfattning som många haft sedan länge. Tack vare Jimmie Åkessons debattartikel i AB hösten 2009 sprack bubblan och nu kan alla som vill säga sin mening tack och lov, utan att få sina åsikter tillrättalagda av PK-eliten även om dom i desperation inte vill inse att det stundar andra tider.

  Som sagt Jerlerup, fler besökare får du genom att rida på SD-vågen, men för mig blir dina inlägg mer och mer patetiska och oseriösa, så jag finner det inte meningsfullt att utbyta tankar med dig så jag säger tack och hej och lycka till!

  / Imagine

 8. Att föreslå lösningar skulle undergräva deras existens. Om problemen blir mindre blir missnöjet mindre och det finns inget behov av missnöjespartier. Därför kan en invandrare aldrig göra rätt, enligt Sverigedemokrater. Om invandrare är arbetslösa kostar de pengar. Om invandrare jobbar tar de svenskarnas jobb.

  Ni har haft minst tjugo år på er att lösa problemet och det blir bara större och större ,gissa vem jag kommer att rösta på

 9. Vilka lösningar har SD då intergrationsproblemen. En miljon hamnar i utanförskap sa Jimmie Åkesson 2007. Vad vill Sd göra för dessa en miljoner?

  Och för övrigt jobbar jag i Norsborg Peter. Stället som en äldre svensk jag känner beskrev som det enda stället där pensionärer behandlas med respekt, en funktionshindrad är förvånad över den hjälpsamhet han hittar där som inte finns nån annanstans än i invandrarområden. Ja, jag vet hur brottsligheten och hur integrationsproblemen är. Jag ser det dagligen när jag jobbar där. Men den andra sidan av myntet finns också!

  Vad anser Sd om denna andra sida av myntet och vad vill de göra för att stödja detta?

 10. Uppenbarligen har SD-sympatisörer siktat in sig på denna blogg för att dränka den i diverse spydigheter och propaganda.

  Deras drev gör sig påminda igen, precis som på många andra ställen. En valstrategi? Det tror jag. När jag beskriver min verklighet med mina möten i mitt dagliga arbete så förlöjligas det. Är det den enda metoden då verkligheten inte stämmer med propagandan eller när sanningen de presenterar endast är representativ för en liten del av vad de vill ge sken av?

  Troligen…jag är så less på det. Kämpa på Jerlerup!

 11. Jerlerup

  Har du kommit en bit i ”Jag är inte rabiat”? Jag gillar att Niklas försöker ställa sig i mitten mellan kåren och SD och se saker från bådas perspektiv. Han är rak och tydlig i sina kommentarer (vad hände sedan?), både när det gäller hur han ser på deras främlingsfientlighet, människosyn, delar av partiprogram men också hur de har blivit behandlade av både media och tex. AFA.

  Hans inledning att fler borde sätta sig in i vilket samhälle SD vill skapa håller jag med fullständigt för det handlar bara delvis om invandringspolitik. Det handlar om kultursyn, homogenitet, etnicitet, ordning, lokala förslag som skulle få de flesta att rygga tillbaka men framförallt människosyn och en ordning som jag tror rimmar illa illa med Svenssons tankar. Sedan får man ha skrivit in FN och tankar om alla likas värde som enskilda strofer hur mycket man vill. Övriga delar säger något helt annat.

  SD vill förändra vårt samhälle i grunden. Skapa ett homogent samhälle vad gäller etnicitet och kulturell likhet (se den nationalistiska principen i deras principprogram), där det svenska ska stärkas och allt det främmande förpassas till samhällets bakgård. Liknande en nationalism som skapade mycket av de konflikter som uppstod i Europa från 1800-talet och framåt – vilket också står att finna i deras principprogram- (lite (o)lustigt med tanke på hur de säger att blandkulturer skapat konflikter när det historiskt sett är precis tvärt om. Möten mellan kulturer, blandning mellan kulturer, tekniker, kunskaper har minskat konflikter och skapat en utveckling på ett tekniskt, socialt och ekonomisk plan och skapat det Europa vi känner till idag. Mångfald ger mer än enfald helt enkelt).

  Fler borde ta till sig historien av nationalism, socialdarwinism och jämföra den med SD:s önskan om en ”kulturrevolution” (!) i Sverige.

 12. Jag har läst klart den. Ska blogga när jag fått de andra böckerna jag beställt.

  Han ställer sig i mitten och därigenom blir hans kritik mot Sd mycket effektivare. För han medger att det politiska våld och den censur som Sverigedemokraterna möts med inte är en speciellt bra strategi. Jag tror hans bok gör att en hel del folk väljer bort Sd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s