Politikerna måste bemöta Sd!

Politikerna tar inte debatten MOT Sverigedemokraternas idéer och MOT de idéer som cirkulerar bland vanligt folk som stödjer Sd. Politikerna diskuterar inte heller integrationsproblemen vi har. Dessutom försöker de censurera Sd. Detta är en farlig strategi som kan leda till att Sverigedemokraternas stöd ökar. Jag KRÄVER att politikerna börjar ta STRIDEN NU!

Martin Ezpeleta har en mycket bra krönika i Aftonbladet om detta. ”SD-motståndarna vill inte prata om problemen”. Först citerar jag Martin och sen ger jag länkar till mina artiklar i ämnet!

Jag förstår Sverigedemokraterna. Jag håller inte med dem. Men jag förstår dem…

De har hittat en syndabock, en grupp människor de tror ligger bakom allt elände i landet. Därför försöker de begränsa gruppens inflytande i samhället. Logiskt.

Ofta har jag svårare att förstå motståndarna till SD. Vad driver dem? De verkar ju totalt ointresserade av att diskutera integrationsfrågor. Det vill säga, så länge Sverigedemokrater inte får uppmärksamhet och utrymme. För då jävlar.

Huruvida integrationspolitiken är ett fiasko eller inte, vad som händer i förorterna när röken från bilbränderna lagt sig, hur det kommer sig att det finns invandrarbarn som aldrig träffar svenska barn, tar de med en gäspning…

Den farliga slutsatsen många drar från det är att integrationen funkar illa när vi håller käften men ännu sämre när vi pratar om det.

Men tystnaden är aldrig en lösning. I integrationsdebatten är tala silver och tiga är kattguld. Frågan är inte om man ska debattera eller inte, utan vad man ska debattera. Vem som ska få sätta agendan.

Just nu leder Sverigedemokraterna integrationsdebatten. Den förs på deras villkor. En ointresserad majoritet har låtit en främlingsfientlig, men engagerad minoritet sätta agendan. Att vända på det, kräver engagemang och övertygelse – något som SD-motståndarna ännu saknar.

Läs artikeln här: http://www.aftonbladet.se/debatt/kronikorer/martinezpeleta/article7595273.ab

Jag håller med. Riksdagspartiernas, politikernas och  tystnad gör mig illamående. OM inte de kommer igång med arbetet att bekämpa Sverigdemokraternas IDÈER snart, och göra nåt åt de problem som finns så kommer det att gå illa.

Artiklar i detta ämne!

Öppet brev till Riksdagspartierna!

Att skita i byxorna och hoppas att hängslena håller!

Hemligheten bakom vem som skapar Sverigedemokraterna!

Sveriges journalister är medskyldiga till invandrarhatet!

Sluta särbehandla Sd!

———————————————————

Andra länkar:

Aron Lund i Expressen

———————————————————

Läs även andra bloggares åsikter om ,

2 tankar om “Politikerna måste bemöta Sd!

  1. Politikerna sväljer hellre tungan än ger sig in i en debatt de förlorar.
    Därför är det bara en debatt om debatten där är en ickedebatt.
    Wow vad imponerad jag är, eller kanske inte?

  2. Politikerna klarar inte den debatten utan att ljuga, dom känner att dom är i underläge och därför undviker dom den. Dom politiker jag diskuterat frågan med har jag inte haft några problem att köra över med argument. Dom vettigare har ibland erkänt att jag haft en hel del poänger.

    Nu är jag ifs inte SD:are, men det mesta är lika relevant för SDs positioner.

    Det stora problemet är inte SD utan dom problem som gör att folk röstar på SD. Gillar ni inte SD, ta då tag i problemen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s