Dumstrut på, in i hörnet och skäms!

Jag gjorde igår ett experiment. Jag behöll den rubrik en författare hade satt på ett inlägg på sin blogg om brottslighet och Vit Makt-rörelsen. Rubriken kan ni se här intill. ”Flyktingmotståndare överrepresenterade i brottsstatistiken”.

Jag är mot att sammanblanda Sverigedemokraterna och de invandrarkritiska, med de Vit makt rörelser som nämns i blogginlägget jag citerar. SD, tex, är främlingsfientligt, inte nazistiskt eller ens rasistiskt, och medlemmarna så vitt jag vet inte eller överdrivet våldsbenägna idag. Jag tänkte först ändra rubriken, men behöll den för jag ville kolla en sak. Jag ville se om nån flyktingmotståndare reagerade på denna generalisering.

Det gjorde de. En skrev: ”Detta var det larvigaste jag har läst på en stund, vad löjligt att sammanblanda nazister med invandringskritiker. Men det är väl i brist på argument gissar jag”. En annan skrev:Hm, i rubriken talas det om ”flyktingmotståndare” men läser man inlägget så rör det ju sig specifikt om ”vit makt”-rörelser. Hur var det nu med generaliseringar?”

Min teori stämde. De reagerade. En tredje skrev ett mail till mig där denne skrev. Du har verkligen gjort bort dig med ditt blogginlägg idag. Du säger att du vill bemöta Sverigedemokraterna med djup och vettiga argument, sen jämför du dem med nazister. Nazisterna dras ofta till Sverigedemokraternas events men de är en svans som partiet ogillar.Jag har också märkt att du refererar till de som grundade partiet en gång. Nu är nu och då är då, vad har det som de som grundade partiet för 20 år sen med partiet idag att göra om partiet ändrat åsikter?

Exakt! Mina Herrar, som ni nu upprördes av att bli sammanblandade med nazister. SÅ UPPRÖRS DE FLESTA MUSLIMER AV ATT BLI SAMMANBLANDADE MED ISLAMSKA TERRORISTER OCH IRANSKA MULLOR

Sammanblandningar?

Är inte det så Sverigedemokraterna och Nationaldemokraterna alltid säger: ”Det är skillnad på oss, som är demokrater å ena sidan, och våldsverkare och nazister å andra sidan”.

Och kom inte med koranen som argument och säg att grundningsdokumentet fördömer hela religionen.

Ska vi citera de som grundade SD och ND, från BSS och Sverigepartiet. Ska vi dra fram Herr ”ketchupfläck-på-skjortan-och-Mein-Kampf-material-i fickan”, Leif Zeilon, kanske. Eller nazist-fascisten Per Engdahl hans protegéer? Som ni upprörs av att SD och flyktingmotståndet sammanblandades med nazismen och Vit Makt-rörelsen, så upprörs muslimerna av Sverigedemokraters och Nationaldemokraters påstående om att muslimer har en medeltida kultur och att islam är en våldsreligion!

Frankly speaking

Så långt detta med generaliseringar!

Min egen åsikt är att muslimofobin i Sverigedemokraterna ofta gränsar till rasistisk. Men Sverigedemokraterna är inte samma sorts problem som Nationaldemokraterna och de som står till höger om ND. SD får mycket av sitt stöd pga rädsla för det okända och pga rädsla för effekterna av en galen svensk politik.

Av polemiska skäl kan man jämföra synsätten folk har på islam och synsätten folk har på SD, men i övrigt kan man inte alls jämföra islam med SD. Islam är en religion och en åskådning som rymmer allt från folk som tänker som Sverigedemokraterna, till terrorister och nazister och å andra sidan folk som är sekulära demokrater, och givetvis de vanliga religiösa som vill människor väl.


SÅ INGA MISSFÖRSTÅND SKER!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

52 tankar om “Dumstrut på, in i hörnet och skäms!

 1. Problemet är att de stillsamma muslimerna – som är i övervägande majoritet – har fullt upp med att sköta arbete och familj, vilket gör att extrema islamsiter kan uppkasta sig själva tilll talesmän för alla muslimer.

  Sekulariserade muslimer och de som blott är trosbekännande vållar i mitt närområde inga som helst problem, men det gör en liten grupp ”klädselpoliser” i Rinkeby, som dock ännu så länge i huvudsak bara trakasserar sina egna.

  Stellan Bojerud
  Ordf SD Solna-Sundbyberg

 2. Det är en vettig åsikt. Jag håller helt med om att det bara är ett fåtal muslimer som är islamister och klädpoliser och utgör ett problem.

  Men då borde partiet göra upp med de generaliseringar som partiet pysslar med. Om det är de extrema som är problemet, varför är SD då mot moskéer? Varför pratar SD om islam som ett hot mot Sverige!

 3. SD understryker såvitt jag uppfattat det att de är de extrema islamisterna, som är ett hot mot Sverige. Inte muslimer i största allmänhet. Rörande moskéer ser jag det inte som särskilt problematiskt. Det faller inom plan- och byggnadslagstiftningen. Vill en kommun ha en moské så är det deras sak, vill de ej likaså.

  Hälsar

  Stellan

 4. Det säger nog mer än dig än om det parti du jobbar med Stellan. Jag har kikat på din blogg nu och kan inte hitta alla de annars så vanligt förekommande generaliseringarna om islam och muslimer, som man hittar överallt på SD:s hemsidor. De kan knappast du ha undgått att se, även om jag förstår om du inte vill prata om dem här och nu! Och är glad att det finns Sverigedemokrater som inte har nåt problem med moskébyggen och som inte generaliserar om andra människor!

  Det finns ett resonemang i detta blogginlägg som SD borde fundera mycket noga över som parti. Om man inte MYCKET NOGA skiljer mellan islamisterna, extremisterna, å ena sidan, och islam och muslimerna å andra så gör man samma sak mot muslimerna som man själva upplever att man blir utsatt för.

  SD:s ständiga kampanjer mot moskéer, tex, slår blint. De utmålar HELA islam som ett hot, och det är galet och gränsar till rasism! Kampanjerna mot hemspråksundervisningen är lika snurrig, för språkkunskap är en STYRKA. Vi behöver fler som kan många språk FLYTANDE.

  Det finns sånt som gått fel i invandrarpolitiken. Skapandet av ghetton, arbetslöshet (att asylsökande under många år inte fick jobba utan skulle leva på socialbidrag), lögner, brottslighet, att kasta människors värdefulla utbildning och kunskaper i sjön. Det är POLITIKERNA, vänster och höger, som är problemet, inte islam eller invandringen! Det är viktigt att välja rätt syndabock!

 5. Vad du skriver finner jag invändningsfritt förutom ”halvspåksundervisningen”. Den som vill bo i Sverige bör i eget intresse lägga ner kraft på att i första hand lära sig svenska. Min dotter, född i Indien, undbad sig hemspråksundervisning i gujarati, för hon ville lära sig svenska, vilket hon gjorde med fullständig framgång.

  Du pekar på brister i migrationspolitiken och politikernas ansvar. Jag delar denn synen, men i ett land där dessa frågor inte får nämnas utan att nazist- och rasiststämpeln inte omedelbart tas i bruk, går det inte att hoppas på någon normalisering av läget.

  Sverigedemokraterna är inte en samhällssjuka, utan enbart ett symptom.

 6. Till Pappan: Ja så är det. SD är sprunget ur folket. Det folk som inte har fått sina röster hörda av den politiskt korrekta kultureliten och överheten. Det dånar uti rättens krater inför den 19 september 2010. Ett datum som högst sannolikt kommer att gå till Sveriges historia.

 7. Tyvärr kan jag inte rösta på Sd då ditt parti inte tänker som du, mopsen. Ditt parti generaliserar om främmande folk och sprider hat. Det är väldigt sorgligt! Men även om jag inte håller med om din syn på hemspråksundervisningen är jag är glad att hitta nån från SD som inte hetsar mot islam och muslimerna i vartannan mening. Din hemsdia är den första (!) jag sett från en officiell SD representant som inte gör det och det ska du respekteras för!

 8. Stellan Bojerud är en respektabel politiker med ansenlig erfarenhet, han vet hur man för sig i salongerna. Att INTE se honom som representativ för SD och SD:s politik kan liknas vid att INTE se en Alf Svensson som representativ för KD.

  Det du säger om SD, bäste jerlerup, är GROVA och framför allt illvilliga generaliseringar.

 9. Jag hade nyligen besök av ledaren för SD:s ungdomsförbund under en eftermiddag. Jag fann inte ett spår av hat eller hets i hans synpunkter och vi talades vid grundligt och länge. Han är en mogen och eftertänksam ung man vars favoritbok är Coelhos Alkemisten.

  Pappan

 10. Till Jerlerup: Hemspråksundervisning är för mig en liten fråga. Jag lever om den finns kvar och jag går inte under om den försvinner. Att du skulle rösta på mig har jag aldrig föresträllt mig, I mitt Sverige röstar envar efter egen övertygelse. Jag var gift med T i 30 år. Jag vet inte hur hon någonsin har röstat. Sådant frågar man inte om.

  Men i mitt nya förhållande har min livskamrat M från Laos valt att kandidera till kommunfullmäktige för SD på valbar plats.

 11. Jag måste erkänna att jag har svårt för mycket som görs i Islams namn: Offentliga hängningar av homosexuella, stening av kvinnor, lemlästning av småtjuvar och ”hedersmord” på döttrar som förälskar sig i fel man. Jag vill inte se sådant i Sverige.

 12. Vår vänlige Blogg-värd Jelerup bor sannolikt i Gnesta där Lars Ohlys fader Harald var kyrkoherde. Min fråga är: Hur många bilar eldar man upp i Gnesta och hur ofta kommer dina barn (om du har några) med blödande näsa efter att fått spö av ligor från ”miljonprogrammens” områden. Välj själv tidsrymd alltifrån dagar till år.

 13. Här brister logiken ganska rejält! Iranska mullor, islamska terrorister och fredliga muslimerna säger ju sig själva dela samma övertygelse, islam. Så därmed är det naturligt att de ”sammanblandas” i den meningen att man faktiskt kan fråga sig vilka av dessa som agerar i enlighet med islam? De kan ju t.ex. knappast vara så att både de som begår terrordåd i islams namn och de muslimer som tar avstånd från detta har ”lika rätt” och agerar helt i enlighet med islam …

  Däremot säger sig verkligen inte t.ex. Sd och ”vit makt”-rörelser dela samma övertygelse, det har bara ev. en liknande inställning i en sakfråga, dessa rörelsers ideologier kan därför inte på något sätt ”sammanblandas”. Man ju t.ex. hålla med en kommunist om att 1 + 1 = 2 utan att bekänna sig till kommunismen … Sd kan ju därmed knappast förväntas stå till svars för huruvida enskilda ”vit makt” anhängares agerande är förenligt med ”vit makt”-ideologin eftersom de inte delar denna övertygelse.

 14. Erik är rasist i ordets rätta bemärkelse. hans GROVA generaliseringar mot islam slår mot såväl de sekulariserade som de terrorister som verkar med islamsk täckmantel. https://ligator.wordpress.com/2010/07/07/etnopluralism-den-nya-rasismen/

  ”Jag ser inte bara undfallenheten för islam som det största hotet sedan andra världskriget. Jag ser islam som det största hotet. Sedan Hedenhös.”

  Detta citat i sig räcker. Erik kan inte beskrivas som något annat än en rasist!

 15. Roger. Jo, båda har lika rätt enligt islam Roger. Precis som både Jehovas vittnen, Livets ord och den sekulärt kristne har ”rätt” inom kristendomen. Det finns inget rätt eller fel på det sättet. Det finns människor som tolkar en religiös text!

  Sammanblandar man allt som kallar sig islamskt ska man inte klaga på att folk sammanblandar allt som kallas flyktingmotstånd, dvs vit makt och SD i samma fack.

 16. Vad du helt tycks ha missat eller medvetet struntar i är att alla former av muslimer har samma utgångspunkt i form av Koranen. Demokrater och antidemokrater har istället fullständigt olika utgångspunkter, detta ger att ditt tragiska försök med sammankoppling blev fullständigt misslyckat och förljuget.

 17. @ jelerup

  Intressant, så då håller du alltså med jihadisterna om att terror är förenligt med islam och de muslimer som hävdar att bedriva terror är direkt förbjudet inom islam har inte mer rätt eftersom alla ”tolkningar”, hur bisarra och långsökta den än är, är lika ”bra”? Nu finns det ju visa teologiska skillnader mellan olika kristna samfund, men konsensus råder i alla fall om att bedriva terror inte är förenligt med kristen tro!

  Vad du försöker hävda verkar vara att islam bara är som en tom påse där man i princip kan stoppa i vilka värderingar som helst och agera hur man vill och det är ”lika bra” och det finns inga ”tolkningar” som är rätt eller fel. Ja, då kan ju jag också faktiskt kalla mig ”muslim” eftersom det med din definition i praktiken blir en totalt innehållslös beteckning (Nu tror ju jag inte ens på Allah. Men enligt MIN tolkning av islam, som ju är lika ”bra” som någon muslimsk teologs, så är detta inte nödvändigt).

  Eftersom ALLT är förenligt med islam enligt din definition så är det ju mer total ”sammanblandning” som gäller …

 18. Herr ”ketchupfläck-på-skjortan-och-Mein-Kampf-material-i fickan”, Leif Zeilon

  Det där lät intressant. Jag får intrycket av att du har träffat Zelion nån gång eller haft med honom att göra i något sammanhang. Jag känner inte igen den där beskrivningen, nämligen. Vad är det du syftar på?

 19. Jimmy. Såsom alla kristna har bibeln som grund, ja!

  Roger. Korrekt, ja det kan du! Precis som du kan kalla dig kristen utan att vara med i en kristen grupp. Många lär rynka på ögeonbrynen åt det, men så är det också om du kallar dig kristen utan att ha en kyrka att vara med i.

  Sen kan du ju formalisera det och gå med en islamsk grupp också om du vill, och det finns MÅNGA, av olika smaker och sorter.

  Det råder ett koncensus i DE FLESTA delar av kyrkan idag om att inte använda terror (abortmotståndare i USA och LRA i Uganda är undantag). Runt 1900 fanns det delar av kyrkan i Europa som stödde rasbiologi och kolonialism, se Belgiens kykras och kungahus roll i Kongo, tex. Slaveriet fick för övrigt stöd av en del kyrkor också.

 20. ”Jag ser inte bara undfallenheten för islam som det största hotet sedan andra världskriget. Jag ser islam som det största hotet. Sedan Hedenhös.”

  Detta citat i sig räcker. Erik kan inte beskrivas som något annat än en rasist!

  Om ”Erik” är SDU:s Erik Almquist veller inte framgår inte av din text, men du menar att islam är en ras?

 21. Läste Almquists artikel i Sourze. Jag håller helt enkelt inte med dig. Han har helt enkelt RÄTT när han i sista stycket påpekar att den välkända debattartikeln av Åkesson säger att UNDFALLENHETEN mot Islam är vårt största hot sedan Andra världskriget (alla skrek ju att han sa att MUSLIMER var det största hotet). Och han är i sin fulla rätt att själv inte hålla med sin partiledare, vilket han sedan framhåller, och säga att han ser ISLAM SJÄLVT som det största hotet, och det inte sedan kriger, utan sedan Hedenhös. INGEN av dem talar om muslimerna som individer. Eller ens som araber (vilket ND gör). Åkesson talade om den svenska kulturelitens undfallenhet som det största hotet och Almquist om Islam som det största hotet. Och med Islam menar han såklart den ideologi, människosyn och det teokratiska samhällsideal som dikteras av Koranen, vilken betraktas som direktkanaliserad från Gud Fader själv genom Muhammed. Jag skulle vilja de den bekännande muhammedan som offentligt ifrågasätter Koranens gudomliga status. Ty det är, till skillnad mot vad du påstår, jerlerup, inga ”små sekter” inom Islam som stöder sig på Koranen och Haditerna. Och det FINNS ingen motsvarighet i den traditionen till evangeliernas kärleksbudskap. Precis som Åkesson påpekar. Så är det bara. Även om du har svårt att acceptera det.

  Jag hade ett kärt återseende med en muslimsk vän från Afghanistan senast idag. Vår ömsesidiga aktning och beundran känner inga gränser. Jag skulle lugnt lägga mitt liv i hans händer. Han arbetar hårt och hängivet och är en strålande man. Sådana som han råkar illa ut om folk tröttnar på ”främlingar”. Det vill jag inte.

 22. @ jelerup

  Eftersom du hävdar att ALLT är förenligt med islam, oavsett vad deras urkunder säger, så blir ju en diskussion om islam helt meningslös eftersom om allt är islam så är ju inget islam. Gäller för övrigt denna mycket märkliga definition alla övertygelser? Kan t.ex. kommunist vara för marknadsekonomi? (Så skall man diskutera kommunismen får man inte ”generalisera” och utgå från att alla kommunister är mot marknadsekonomi …)

 23. Bra! Nu har du förstått vad jag menar! Det viktiga är inte VAD som står i en religiös skrift utan hur folk tolkar det, och tro mig, folk kan tolka bibel och koran på alla möjliga sätt. Gå in här och kika på hur samma bibel och ofta samma bibelcitat användes för och mot slaveriet: http://moa.umdl.umich.edu/ Det är TOLKNINGARNA och IDÈERNA som är värda att debatteras!

  Får för övrigt påpeka att Kina är kommunistiskt med marknadsekonomi?

 24. @ jelerup

  Med din definition så blir det ju över huvud taget meningslöst att diskutera något över huvud taget. Hur skall man få reda på vilka ”idéer” som finns t.ex. inom islam om det är totalt meningslöst att läsa deras urkunder eftersom de ju kan ”tolkas” att betyda vad som helst? Sen är det ju lite motsägelsefullt att just du anser dig ha rätt att kritisera t.ex. SD och ND, det är ju enligt ditt tänkesätt på sin höjd bara din högst personliga ”tolkning” av deras politik. Och om du nu anser att man utifrån personliga ”tolkningar” har rätt att kritisera någon övertygelse så varför gäller inte detsamma islam?

  Det finns mig veterligen ingen kommunist som anser att Kinas politik är förenligt med strävan mot ett kommunistiskt samhälle. Inget land har eller för övrigt, mig veterligen, själv kallat sig ”kommunistiskt”, däremot finns det socialistiska länder som har strävat efter att uppnå det kommunistiska klasslösa samhället (med fruktansvärda konsekvenser). För att fortsätta med din förvirrade logik så kan alltså t.ex. någon människa börja kalla sig ”elefant” och denne blir då en elefant och skall betraktas som en?

 25. Exakt Roger. Du måste se hur folk tolkar islam. Allt annat är meningslöst! Du kan inte undslippa den frågan. Nämligen VAD tänker folk och VAD har folk i hjärtat.

  Sen kan olika organisationer skapa ideologier runt exempelvis en bok. Elelr unt en fråga. Som SD och ND gör, men du måste göra samma sak. Du måste se hur folk tar emot ”budskapet”också!

 26. Problemet är uppenbart! Du kan inte islam! Ifall du läste på om islam så skulle du inse inte att extremisterna bara följer Muhammeds maningar och exempel! Hans direktiv och exempel är oerhört viktiga för muslimer. De är beskrivna i haditherna. Islam har TVÅ oerhört viktiga käller. Koranen och haditherna (berättelser om Muhammeds liv). Båda är oundgängliga för alla muslimer!

  I haditherna beskrivs tydligt hur Muhammed slaktar motståndare att ingen muslim får lyda en icke muslim och att det är alla muslimers plikt att kämpa för detta!
  Läs på! Du gör samma misstag som 99% av alla islamkramare gör. Försvarar islam utan att begripa den!

 27. Klartexten. Varför stöder du de islamska terroristerna och fundamentalisterna? Varför anser du att det är deras metod att tolka koranen på som är den rätta? (Och inser du att du tar ställning för fundamentalismen genom att ta ställning för fundamentlaisternas tolkning av koranen?)

  Jag, för min del, väljer att inte stödja bokstavstroende talibaner och Iranska mullor, jag stöder de som tolkar koranen på annat sätt!

 28. @ jerlerup

  Så du menar på fullaste allvar att en människa som kallar sig själv ”elefant” skall tas seriöst och inte ses som någon som antingen skämtar eller lider av psykiska problem?

  Skall jag studera kommunismen och ha åsikter om denna som ideologi så läser jag t.ex. Marx och Engels. På samma sätt med islam, skall man ha åsikter om denna religion/övertygelse får man utgå från urkunderna, koranen och haditherna. Din slappa, anti-intellektuell hållning där lösa spekulationer om vad ”folk har i hjärtat” eller om dunkla mentala processer i människors huvuden (hur de ”tänker” och ”tolkar”) får ersätta logiskt hållbara sakargument och fakta är inte seriös och går inte att ta på allvar.

 29. Elefant är ingen ideologi eller religion Roger.

  Ok. Du missar nyanserna Roger.Folk tänker olika om ideologier, VÄLDIGT OLIKA. Jag har inte hittills i världen hittat två personer som tänkt exakt lika om någonting!

  Visst kan man prata om urkunderna och grunderna till en ideologi eller en religion. Det är inte det jag motsätter mig. Jag pratar mer än gärna om tokigheterna i bibeln eller koranen. Men om du försöker säga att EFTERSOM det finns galna bibelcitat så ÄR ALLA KRISTNA och ALL KRISTENDOM ditten eller datten, så är det du som är ute på hal is och har en slapp hållning!

  Hänger du med?

 30. ”Min egen åsikt är att muslimofobin i Sverigedemokraterna ofta gränsar till rasistisk”

  Islam är en religion, inte en ras…

  ”Exakt! Mina Herrar, som ni nu upprördes av att bli sammanblandade med nazister. SÅ UPPRÖRS DE FLESTA MUSLIMER AV ATT BLI SAMMANBLANDADE MED ISLAMSKA TERRORISTER OCH IRANSKA MULLOR…”

  Källa på att de flesta muslimer blir upprörda av det, var är alla upprörda muslimer, varför tiger de?

 31. ”Källa på att de flesta muslimer blir upprörda av det, var är alla upprörda muslimer, varför tiger de?” Om inte massmedia skriver om något, betyder detta då att detta inte finns Hellstorm? Men google finns, googla på!

  Om rasism. generaliserar man om att alla muslimer och hela religionen funkar på samma sätt så är man rasistisk!

 32. Det finns inga mängder med upprörda muslimer, det är lixom det som är min poäng (google finns dock, men det kände jag förstås till redan innan vår diskussion).

  Islam är fortfarande en religion, inte en ras. Nedsättande omdömen om en religion kan per definition ej vara rasistiska.

 33. Jo, om man generaliserar så alla muslimer buntas ihop till en enhet. Typ: ”islam är värre än nazismen” som en del skrivit. Eller att kulturen är kvar i medeltiden.

 34. Islam är värre än nazism och det är du oxå men det gör inte religion till ras. Du är klart underbegåvad som inte klarar av en sådan enkel ekvation.

 35. @mopsen
  juli 9, 2010 kl 8:36 e m

  ”SD understryker såvitt jag uppfattat det att de är de extrema islamisterna, som är ett hot mot Sverige. Inte muslimer i största allmänhet. Rörande moskéer ser jag det inte som särskilt problematiskt. Det faller inom plan- och byggnadslagstiftningen. Vill en kommun ha en moské så är det deras sak, vill de ej likaså.
  Hälsar
  Stellan”

  Läser man Therese Borgs (sverigedemokrat) blogg här på wordpress menar hon på att Islam och demokratin skär sig (http://thereseborg.wordpress.com/2010/06/20/islam-och-demokrati-en-kombination-som-skar-sig/). I denna egocentriska analys lyckas hon inte bara totalt tolka sina källor helt utifrån fördomar, men även andra människors bloggar och deras fördomar. Hon försöker försvara sig med tidigt att hon minsann har kontakter som är muslimska kvinnor med mera och därför är hon inte oseriös eller osaklig på något vis – om det inte vore för att hon bränner sig själv i sina andra inlägg och kommentarer och en enorm generalisering och fobisk inställning osar i hela området och hon lyckas till slut hävda i flera inlägg och kommentarer att Sverigedemokraterna vill inte ha hit muslimer eftersom de utövar Islam – vilket är ett hot mot sveriges demokrati och den kultur hon och Sverigedemokraterna inte lyckas definiera. Det är ingen svensk som lyckas med det därför att Sverige har varit och är en mångkultur sedan flera hundra år tillbaka.

  Dessutom förtalar hon en sosse i ett inlägg genom att hävda att sossen förtalar henne med mera. Hur det går ihop med hennes syn på moral och ödmjukhet.

  Själv är jag lite lätt irriterad ibland över hur mina två barn på 3 och 6 år har fått en blandning av dialekter på västmanländska, gotländska, stockholmska och dialekterna runt fagersta och surahammar. Och visst har man setat i en vagn mellan stockholm och Märsta med invandrare av 1:a och andra ledet…

  Men inte fan blev jag rädd, lust att låsa in hela svenska folket och springa till Sverigedemokraterna och tro att problem löser sig om vi bara ser till att låsa ut omvärlden och sprida fördomar om allt vi inte känner oss bekväma med.

  I veckan läste jag hur kristna extremister i USA mordhotat de som tänkt göra en tecknad TV serie med Jesus förresten… Och vilken religion är det som muckat gräl egentligen de senaste 2000 åren… vänta.. jag har det på tungan.. det är inte Asatron.. Vänta.. Kristendomen va!

 36. @Hellstorm
  juli 14, 2010 kl 4:14 e m
  ”Islam är värre än nazism och det är du oxå men det gör inte religion till ras.”

  Få se nu. Hur många människor giftinjicerade och gasade Nazisterna nu igen? Följt av orsaken till 2:a världskriget.
  Hur många världskrig, och gasade människor står Islam bakom?

  Har du inte fattat att man använder Islam som en länk till de olika raserna eftersom det är mycket fördelaktigt att komma åt dem efter 9/11 och London attentaten eftersom Al-Qaida låg bakom dem, vilket var en väldigt extrem islamistisk organisation (sedan var ju Osama utbildad och sanktionerad av CIA med mera. Innebär det att vi bör kasta ut Kristna också ur Sverige?).

  Du kallar det en enkel ekvation. Det är ingen enkel ekvation sådana här saker. Men det är långt bortom de flesta Sverigedemokraters förmåga att förstå. Enfald har sina orsaker, däribland en stor förkärlek till egocentriska värderingar och det fläckar ner all information ni berör med vaneföreställningar.

 37. Therese Borg vet nog inte om det men det hon gör är samma som tyskarna gjorde i Tyskland innnan andra världskriget. ”jag anser att judarna har för mycket makt MEN Aaron runt hörnet är bra”… ”jag har inget emot judarna, MEN deras stora makt måste stoppas”… ”Jag är ingen antisemit, jag köper mina skor hos Rabbins son och säger hej till familjen Levi”…

  Vill man inte ge lika rätt till muslimer som andra grupper i Sverige och generaliserar man hej vilt om etniciteten finns det ett ord för det: RASISM!

 38. Åh, en islamistisk fundamentalist! Eller vad är du Hellstorm? Ena sekunden attackerar du islam och andra sekunden skickar du länker till galne förintelseförnekaren Omars vänner!

  Jag håller med om att siffran 6 miljoner utrotade inte stämmer. Det verkliga antalet var snarare runt 20 miljoner!

 39. Lars Adelskogh avslöjar på ett sakligt och balanserat sätt hela förintelsemyten. Har du något att invända, i sak, gentemot detta? Spelar det någon roll vilka hans vänner är i den kontexten?

  (Sex miljoner refererar till antalet judar som, enligt förintelsemyten, skall ha gått under.)

 40. Ja, att det sanna antalet som förintades är 20 miljoner! Vare sig man säger att endast 6 miljoner mördades, eller man säger att 1/2 miljon mördades är man ute och cyklar!

 41. För om Hitler hade en politik att aktivt, genom ekonomiska styrmedel, se till att miljontals ukrainare och ryssar dog kan man ju fråga sig om detta var en förintelse eller inte. Jag säger att det var det!

  Sen är hela frågan om förintelsen politiskt infekterad. Än idag kan man inte riktigt sortera ut vilka sådana indirekta mord som Stalin respektive Hitler beordade. Allt man vet, bevisligen, är att sådana order gick ut från både Hitlers och Stalins kontor.

  Sen har vi de funktionshindrade, de homosexuella, romer och diverse polacker och jugoslaver och andra.

  Massor av judar mördades genom den sorts ekonomiska krigföring som jag pratar om. De svalt ihjäl eller dog i förtid kort och gott, eller frös ihjäl. Så om de räknas som förintade måste man givetvis räkna alla ryssar, ukrainare och andra som mördades.

  Förintelselägren då? Jo, du, vart försvann de handikappade? Vart försvann alla judar som levde i Europa innan?

  Jag tillhör de få som läst original källorna Völkischer Beobachter, der Sturmer, Rosenberg och Hitler. Om man läser KÄLLORNA ser man redan innan förintelsen att det var förintelse de ville ha! ”Vi kan inte acceptera en deportering av judarna till madagaskar, de måste försvinna från jordens yta helt, och detta innan den nuvarande generationen som är barn har blivit vuxna”, som jag läste i en ledare i der Sturmer.

  Jag har läst revisionisters litteratur också. Läs dem gärna, men gå till källorna också. Både Der Sturmer och Völkischer beobachter finns på KB. var god LÄS!

 42. Hellstorm. Detta var min kommentar till Adelskogh! Läs på originalkällorna, vilket herr A inte gjort!

  Sen.. du tror väl inte att nazisterna bara utrotade judar. Den grupp som nazzarna började utrota först var funktionshindrade. Sen romer och homosexuella. Först därefter judar och efter 1941 började utrotningen av den slaviska befolkningen, dvs ukrainare och ryssar, och då pratar jag inte om judarna.

  Allt går att belägga genom att läsa källorna. Om man nu skulle vara intresserad av revisionism så rekommenderar jag det. man ska alltid hålla sig till källorna. En SÅ hatisk ideologi leder till massutrotningar, kan det leda till nåt annat?

  http://der-stuermer.org/indde.htm

 43. NS-Tyskland gjorde sig säkert av med en del interna fiender och iscensatte ett eugeniskt program, sunt förnuft helt enkelt! Den officiella versionen är dock, som sagt, ett endaste stort falsarium. Och du är bara ännu en tragikomisk självhatare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s