Sverigedemokraterna: bögfobin och det bisarra fallet Tommy Hansson

+=?

Expos blogg Val 2010 har en liten notis om Sverigedemokraternas syn på HBT-rörelsen och homosexualiteten. Den är nyttig eftersom ryktet sprids att Sverigedemokraterna som parti inte alls skulle vara homofobiskt.

Expos Johannes Jacobsson skriver: ”Frågan är hur det ser ut i praktiken. I dag skriver Nya Wermlands tidning om hur SD i Karlstad går till val på att stoppa Pridefestivalen i staden. Fullmäktigeledamoten Erik Braunerhielm (SD) säger till tidningen att han ser på homosexualitet ”som ett avvikande beteende” som går emot hans moral.

Han är i gott sällskap. Redaktören för partiorganet SD-kuriren Tommy Hansson har tidigare bloggat om Pride som den ”aidsdoftande shamefestivalen” (090728). Partisekreterare Björn Söder har skrivit om Pride i partiorganet SD-kuriren, augusti 2007: ”Vad är detta om inte perversa vidrigheter?” Bara ett par dagar tidigare krävde han att representanter från Svenska kyrkan som deltagit i Pride skulle lämna sina ämbeten på grund av att de deltagit i ”sexuella perversiteter”.”

I den här artikeln ska vi kika närmare på en av dessa homofober, nämligen Tommy Hansson, chefredaktör för Contra och Sverigedemokraternas starke man i Södertälje. Om man kikar på vem han är hittar man en man som drivs av ett religiöst hat mot homosexuella.

Tommy Hansson, tidskriften Contras mångåriga chefredaktör, ses ibland som en förnyare av Sverigedemokraterna. han lockar vissa invandrare till partiet och skräder inte orden när han angriper de rasisterna i Nationaldemokraterna.

Homofob Hansson!

Men själv är Tommy hansson en homofob utan like!

I juli 2009 skrev han i sin blogg att Pridefestivalen är en ”shamefestival” och citerade tidigare skriverier han gjort:

”Den som nu vill jämställa en aktivt homosexuell livsstil med heterosexualitet har naturligtvis full frihet att göra det utifrån ett liberalt, sekulärt synsätt; därmed inte sagt att ett sådant synsätt är riktigt vilket jag snart skall belysa. Jesus uppmanar oss jämväl att iakttaga elementär tolerans och ej kasta första stenen mot de av våra medmänniskor som lever i olika grader av synd. Jag vill också gärna betona, att det inte är de homosexuella som individer jag vänder mig emot. Jag har aldrig gjort några stickprovskontroller i folks sovrum och tänker inte börja nu. Vad som intresserar mig är i stället den politiska homosexualiteten, den sexuella identiteten som revolutionärt projekt. Det är detta jag protesterar mot.

Att vara för ökade rättigheter för bögar och lesbianer är en sak, och det skulle aldrig falla mig in att behandla en person på ett nedlåtande eller ohövligt sätt därför att vederbörande är homosexuell. Men det finns också en revolutionär strömning i den homosexuella befrielserörelsen som inte nöjer sig med att vara för ökade rättigheter och mot diskriminering, utan som är just – revolutionär. Denna strömning vill ingenting mindre än att omvandla själva den mänskliga naturen och ställer sig därmed på samma plan som kommunismen. Båda dessa inriktningar går därmed emot naturen: kommunismen därigenom att den via statlig centralism och ideologisk intolerans syftar till att snöpa den mänskliga kreativiteten; bögrevolutionismen på så sätt att den vill skapa en ny människotyp oberoende av könsidentitet…

Vi som inte uppskattar att, bildligt talat, få läderpiskan uppkörd i röven varje år i slutet av juli. Vem tillvaratar våra intressen?”

Även nu i maj betonade Tommy att Pridefestivalen och HBT-rörelsen är ett otyg som det gäller att ta avstånd från. Inte konstigt. MYCKET AV DET STÖD TOMMY FÅTT AV INVANDRARE I SÖDERTÄLJE HAR HAN FÅTT FÖR ATT HAN VARIT SÅ UTTALAT FIENTLIG MOT DE HOMOSEXUELLA. Det märks i fallet Nader Helawi, SD:s kandidat i Södertälje som raggar väljare genom att visa bilder på förälskade homosexuella och fråga folk om de tycker det är bra, eller inte! (Läs mer här!)

Bögfobi importerad från Korea!

Det paradoxala med denna bögfobi är att den är importerad från Korea.

Tommy Hansson är medlem i den bisarra Moon-kulten. Moon kulten, eller ”Unification Church”, anser att Moon är Kristus som kommit åter till jorden. Han är mest känd för sina arrangerade jättebröllop där människor som Moon själv och hans medarbetare parat ihop,  gifter sig med varandra på stora fotbollsarenor.

Här är en serie artiklar där Tommy prisar Moon. ”Ge Moon Nobels fredspris”, Moon om Nordkorea. Här är en notis från Moonrörelsen själv om ett fredsmöte där Tommy talade: Svenska Fredsfederationen.

Moon menar att människan kan nå en sorts gudomlighet genom att rena och raffinera sitt sexliv. En viktig del av Moons lära är att ”fri sex” och homosexualitet är sataniskt. Homosexualitet är ett hinder på vägen mot ett skapande av de gudomliga familjer han vill skapa. Homosexualiteten liksom kommunismen och vill skapa en ny människotyp oberoende av könsidentitet, och vill stympa all mänsklig kreativitet, eftersom kreativiteten kommer från samspelet mellan man och kvinna. (Känner ni igen orden på Hanssons blogg?)

och…

”Sexual intercourse complications. Is the world around us a peaceful world centered upon God, or is it all confused? That is what is called free sex. What is the meaning of lesbians and homosexuals? That is the place where all different dungs collect. We have to end that behavior. When this kind of dirty relationship is taking place between human beings, God cannot be happy. That is what the secular world is like. As the lord of all creation, are we seeking that kind of world?

As human beings, we should mobilize our forty billion cells and clean up these dirty places. Would you women want this dirty dung-filled water to be poured over you? What about men, do you want to be soaked in that kind of dirty water? Only Satan and dirty dung-eating dogs go after that.” (Reverend Sun Myung Moon, ”World Era of Blessed Families,” 1997-MAY-4)

Jag rekommenderar alla använda Moonrörelsens egna sökmotorer. Den ena på unification.net, den andra på tparents.org. Leta där och läs själv vad Moon säger. Det vackra talet ovan om att homosexuella äter avföring likt hundar hittar ni HÄR!

Moonrörelsen – en farlig sekt!

Moonrörelsen är inte stora i Sverige fast de har ett litet fåtal ganska viktiga sympatisörer.

Internationellt är de ökända: Under det kalla kriget stöttade de WACL, World Anti Communist League och Moon umgicks hej vilt med gamla krigsförbrytare. Numera arbetar de för världens ”enhet”, en värld utan gränser. Vilket må låta bra, men Moonrörelsen tillägger att en värld bara kan existera med Moon som den gudomliga Messias vars idéer håller världen enad. (Hur väl idén om att utrota Nationalstaten står i överrensstämmande med Sverigedemokraternas idéer i övrigt, är väl en annan fråga!)

Moonrörelsen bryter ner människors intellekt. Jag har själv mött människor, ungdomar, som med glansiga, dimmiga ögon kärleksfullt visat bilderna de har i sin innerficka på sin älskade messias: Moon.

Den som vill veta mer om Moonsekten kan läsa här: http://www.rickross.com/groups/moonie.html eller här http://www.perkel.com/politics/moonies/. Steven Hassan, den internationellt välkände experten på sekter, har skrivit en del också här: http://www.freedomofmind.com/resourcecenter/groups/m/moonies. Även svenska FRI som arbetar mot sekter har skrivit en del på sin hemsida: http://www.fri-sverige.se

Nu ska man egentligen inte döma en Sverigedemokrat bara med utgångspunkt i vilka föreningar och personer de stöder. Men i de fall en person AKTIVT  sprida en organisations idéer inom ramarna för det Sverigedemokraterna gör är det verkligen mer än berättigat att sätta fingret på VARIFRÅN denna person fått sina idéer.

Till och med Sverigedemokraterna borde ställa sig frågan om de vill representeras i riksdagen av en religiös fanatiker som hämtat sina idéer om homosexualiteten från en sektledare som anser att homosexuella leds av satan och som menar att homosexualiteten och de homosexuella kommer att förintas när Moon tar över världen.

I alla fall borde alla som inte är homofober sky partiet som pesten 2010!

Det borde för övrigt de kristna kaldéer som nu dras till Tommy Hansson och Sverigedemokraterna. Jag menar… Vad anser de egentligen om en sektmedlem som säger att Moon är den återfödde Jesus Kristus, att frälsaren kommit ner på jorden igen? Står inte det i bibeln att man ska akta sig för falska Messias? Vad är Moon om inte det?

Nationaldemokrater och andra har attackerat Tommy Hansson från höger, och är hittills de enda som aktivt avslöjat hans medlemskap i Moon-sekten. Läs mer här: Nordisk.nu, Demokratbloggen, ND.se, ND.se igen. För dessa rasister är det givetvis Moons idéer om rasblandning, hans stöd till judarna, och hans syn på koreaner som den främsta människorasen som de retar sig på….. (Rasister förnekar sig aldrig! Suck!)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

38 tankar om “Sverigedemokraterna: bögfobin och det bisarra fallet Tommy Hansson

 1. Du anser Demokratbloggen som högerextrem och det är inte sant. Dem som är extrema är dem som inför Islam i världen. Om du hade följt min blogg lite bättre hade du sett att jag pläderar för bättre äldrevård och en uppgradering av socialförsäkringarna.

  Jag accepterar inte att vi ska ha fattigpensionärer här i landet, vilket mer tyder på en vänsterpolitisk åsikt. Min blogg är radikal genom att inte skräda orden, men den är i alla fall inte PK med islamkrameri.

  Men jag kan hålla med om att vi håller oss på extremerna, och vilket som då är extremt, riksdagens vansinniga landsförrädarpolitik eller Demokratbloggens mustiga attityd gentemot riksdagspolitikerna. Om du står på sjuklöverns sida är jag naturligtvis extrem, men det är du i så fall också i mina ögon.

  I övrigt håller jag med dig om vad du skriver om skitstöveln Tommy Hansson som jag skyr som pesten!

  Demokratbloggen drivs av en partilös fritänkare, så blanda inte ihop mig med SD, även fast jag tänker rösta på det partiet och vill att andra också ska göra det.

  Men som sagt. Du får ta dig en funderare över vad som är extremt och ur vilken position du själv betraktar politiken, men höger är jag inte, och jag uppfattar inte heller SD som höger, eftersom de har samma syn som mig om socialförsäkringarna.

  Men Demokratbloggen ligger långt ifrån sjuklövern i riksdagen!

 2. Som sagt drar jag gränsen mellan de som generaliserar om andra människor och de osm inte gör det. En bloggägare som kan lägga in knappar om ett islamfritt Europa tycks inte bry sig speciellt mycket om hur de personer ÄR som är muslimer, vad de tänker, känner eller gör, utan drivs av fördomarna och generaliseringarna om Islam! Jag kallar öppet denna politik högerextrem, ”storwänsk” och fördomsfull och för Sverige farlig och skadlig!!

  Men om Tommy är vi överrens.

  Jag länkade till dig för att jag har för vana att länka till ALLA sidor som har en åsikt om saken. Dvs jag ogillar censur!

 3. Jag har en relativt central position inom SD.

  Jag ser RADIKAL islamism som ett hot. Jag ser misslyckad invandringspolitik som ertt konkret hot. Jag bor i Sundbyberg, som gränsar till Rinkeby. Förra veckan satte ligor från Rinkeby – igenkända av god väns dotter – fem bilar i brand då de besökte vår kommun.

  Homosexualitet är för mig en icke-fråga. Människors sexuella läggning är deras ensak så länge det rör sig om vuxna, som själv kan fatta beslut och inte pedofilövergrepp på barn.

  När jag erfar att homosexuella hängs eller stenas i vissa muslimska länder mår jag illa och det manar mig till att med all kraft motsätta mig att sådant barbari genom islam skall komma till Sverige.

  Stellan Bojerud, ordf SD Solna-Sundbyberg

 4. Det är bra. radikal islamism är ett hot och vi bör med konsekvens bekämpa det. Det är bara synd att SD drar likhetstecken mellan islam och islamism. Det gör du själv då du skriver: ”När jag erfar att homosexuella hängs eller stenas i vissa muslimska länder mår jag illa och det manar mig till att med all kraft motsätta mig att sådant barbari genom islam skall komma till Sverige.”

  För övrigt bör SD nog göra sig av med den pinsamma sektmedlemmen Tommy Hansson, vilket är vad detta inlägg handlar om. Vill verkligen SD ha en sån person i riksdagen?

 5. Det här leder långt eftersom du verkar vara fullständigt aningslös om vad Islam egentligen är för något, men kort sagt så är Islam = nazism.

  År 622 bildade Muhammed den första nazistiska staten i Medina. I och med detta bestämde han att en ny tideräkning skulle börja. Han anses som profet och kan inte på villkors vis ha fel på någon enda punkt. Han var terrorist och massmördare, och han var sinnessjuk med ett stort antal tvångssyndrom, vilket han menade att Muhammedanerna skulle ta efter.

  Det här är en galning som får Hitler att blekna, och i sammanhanget är Tommy Hansson absolut ingenting, trots att jag vill ha bort honom. Jag menar att du måste se saker i perspektiv. Du tycker att odågan Tommy Hansson är så förfärlig, men du inser inte att Islam är tusen gånger värre än någon annan farsot på jorden.

  Du behöver politisk skolning helt enkelt!

  Och vilken tur då att jag kan tillhandahålla politiska snabbkurser från min blogg. Här har du den första snabbkursen och den handlar om Islam och är uppdelad i nio delar. För att förstå vad Islam är för fara i världen behöver du gå igenom alla nio delarna.

  http://demokratbloggen.wordpress.com/2010/02/11/vad-vast-behover-veta-om-islam-ix/

  Nästa snabbkurs är uppdelad i fem delar och handlar om Islams samarbete med Hitler under andra världskriget och om Palestinas alla angreppskrig mot Israel, i rent nazistiskt syfte.

  http://demokratbloggen.wordpress.com/2010/03/26/islam-ar-ingen-religion-%e2%80%93-det-ar-en-dodskult-v/

  Efter genomgågna kurser förväntar jag mig att du inser vad Islam är för fara i världen och att vi har ett tredje världskrig över oss, som idag orkestreras av Islam och dess medlöpare inom politiken, styrt från FN och EU i första hand, och att de olika ländernas politiker följer Islam och pushar fram den precis som de en gång i tiden pushade fram Hitler.

  I sammanhanget kan det vara värt att notera att Hitler stod på listan att få Nobels fredspris 1939, och att sedan nazisten Arafat har fått det. Det här visar tydligt vilka medlöparna är!

 6. Jag förstår tyvärr inte ditt svar. Du slår ner på att jag avskyr hur homsexuella behandlas i muslimska länder. Vill du att Sverige skall ta till sig sådant avskyvärt beteende är det din sak.

  Tommy Hansson må ha en del märkliga åsikter, men även många bra. Men i min sjunkande värld är sådant ännu tillåtet. Det tråkiga med demokrati är att folket faktiskt väljer vilka de vill välja.

 7. SVAR TLL DEMOKRATBLOGGEN:

  Jaha du… Och eftersom Tyskland och en massa svenskar samarbetade med Hitler på 40-taket så är Tyskland och Sverige = nazism idag? Och eftersom Moses gav order om att slakta alla invånare i det område de skulle bo i efter åren i öknen så är givetvis judendomen och kristendomen = nazism. Din logik är imponerande!

  SVAR TILL MOPSEN:

  Du drar ännu likhetstecken mellan islam och islamism. Mellan islam och fundamentalism.

 8. Stön! Jag bryr mig inte om muslimer som utövar sin religion. Jag är mot EXTREM fundamentalistisk islamism,.

  De som under VK 2 samarbetade för att döda judar var Adolf Hitler och muslimske stormuftin av Jerulalem Haij Mohammee al Huseini.Tyska Waffen-SS hade sex muslimska divisioner som bl a ”rensad” Warczawa och Jugoslavien.

 9. Det var inte vad du skrev: ”När jag erfar att homosexuella hängs eller stenas i vissa muslimska länder mår jag illa och det manar mig till att med all kraft motsätta mig att sådant barbari genom islam skall komma till Sverige.”

  Om du motsätter dig extrem fundamentalistisk islamism enbart skulle du väl inte anser att sånt barbari kommer till Sverige genom islam? Och varför ogillar du moskéerna? ( http://mopsen.wordpress.com/2010/06/22/kultur-berikar/ ) Det var väl islamismen du ogillade, eller?

  MIN POÄNG ÄR ATT DU JÄMSTÄLLER ISLAM MED ISLAMISM, MOSKÈ MED ISLAMISM, och det är galet!

  Och Gustav V stödde nazzarna, vilket även påven gjorde ibland och Eidem i Sverige var nazze. Ska vi avfärda kristendomen med det som grund? Och Sverige?

 10. Hur står det till med din egen logik då? Är det bättre att du svarar mig innan du gått igenom snabbkurserna, för att senare med skammens rodnande kinder inse att det du skrev till svar var detsamma som goddag yxskaft!

  Skäm inte ut dig!

 11. Gustaf V gav inget stöd till nazisterna! Legend! Trams!
  Ja jag ogillar av hjärtat islamisering av Sverige.
  Jag har bott granne med en moskké i Ujung Pandang, Indonesien. Talar f ö indonesiska.
  Jag störs inte att du vill ha sharia-lagar men tanken på offentliga hängningar av homosexuela är minst sagt stötande.
  Sök om möjligt tröst hos din lokale imam.

 12. OK. tack för det. Du svarade just nu att du visst har fördomar mot muslimer som utövar sin religion, vilket du nyss sa att du inte har. För övrigt missar du att det jag skrev om Eidem och Gustav V och påven var GENERALISERINGAR som jag skrev för att försöka få dig att se vad du håller på med. För du generaliserar precis lika mycket som jag gjorde i det lite drastiska exempel jag gav om påven, Eidem och Gustav V.

 13. Jag noterar även att du säger att eftersom jag inte har fördomar mot muslimer och välkomnar moskéer så vill jag ha sharia lag i Sverige. På nåt skruvat sätt menar alltså du att islam = sharialagar i samhället. Alltså vet du NOLL om islam. ISLAMISTER VILL HA SHARIA OCH TEOKRATI, men det är nåt annat.

  För övrigt vill även många kristna fundamentalister ha varianter av kristen teokrati!

 14. Hur många Islam tror du att det finns? Och hur många Koranen tror du att det finns?

  Jag noterar att du ännu inte har satt dig in i vad Islam är för något, för det är för jobbigt kan tänka, men att vara med och debattera något som du inte har ett hum om och påstå att dem som vet, de vet inte! Det är mycket roligare, tycker du.

  Det finns bara ett (1) Islam. Och det finns bara en (1) Koran!

  Det finns alltså inte muslimer och islamister som du tror, det finns bara muslimer, och de ska följa koranen om de gör rätt, annars kommer imamen att tillrättavisa dem.

  Men de som följer koranen till punkt och pricka är Talibanerna. Ordet taliban betyder ungefär lärjunge.

  Där har du dina islamister. De är lärjungar till Muhammed, terroristen. De andra är för loja och kommer att få en uppsträckning av Imamen när den tiden kommer. Men just nu håller de sig lugna för att på det sättet legitimera Islam.

  Det vill säga att de skyler över vad Islam verkligen är för något och det sättet att lisma inför folk kallas för Taqiya på arabiska.

  Du vet ju ingenting alls om Islam, men du fortsätter att skämma ut dig med att påstå att de som vet bättre ”Alltså vet du NOLL om islam” för att citera dig själv, och där åker du kana nerför en isig kälkbacke och försvinner ut ur vuxen konversation.

  Det är märkligt vad en del vill spela självsäkra utan att veta något alls, och inte vill du ta reda på det heller, för du ignorerar ju mina snabbkurser som annars hade kunnat upplysa dig.

 15. Så föll det påståendet du gjorde om att du inte har nåt emot muslimer som utövar sin tro, bara islamisterna. ”Det finns alltså inte muslimer och islamister som du tror, det finns bara muslimer…” TACK!

 16. Var det mig du svarade, eller vem var det?

  Demokratbloggen har en policy att hata Muhammedaner, men inte förtala judar, Israel eller USA.

  Nej, det kan inte vara mig du menar, va?

  Men din kommentar står precis under min, så jag ska passa på att deklarera att jag hatar alla Muhammedaner, utan undantag. Och i sammanhanget kan jag också tala om att jag också hatar nazister lika mycket, och det inkluderar även sjuklövern i riksdagen som jag anser för en landsförrädisk nazistisk politik och Muhammedanerna de importerar har blivit de nya arierna!

 17. Gud vad ni tjafsar. Ta varandras argument på allvar, se till det den andre FÖRSÖKER säga, inte till det han säger. Uttryck är alltid mer eller mindre ofullkomliga. Stellan Bojerud är en mycket kunnig herre som är väl värd att ta på allvar och gentemot vilken man lämpligen bör försöka hålla en hövlig ton. Det han inte vet om t ex Kjellén är inte värt att veta. Jerlerup är en ärlig själ — dessutom mycket sympatisk på ett rent personligt plan — som vad jag kan förstå dessvärre är lite anstruken av traditionella vänsterliberala dogmer, men han går absolut att resonera med (även jag har haft den politiska åkomma jag förnimmer i den gode jerlerup). Demokratbloggen har viktiga kunskaper och perspektiv men förvånar mig en smula med sitt otåliga för att inte säga mindre civiliserade tonfall. Bättre kan han nog.

  Vad hände med det civiliserade samtalet, pojkar?

  Jerlerup, en sak bara: du måste nog snart ge upp din generalisering om att man aldrig skall generalisera. Den skjuter sig i foten. Fel. Den skjuter DIG i foten. Gång på gång. Samtalet får då svårt att komma vidare och bli levande och undersökande. Och ett samtal som i grund INTE är levande och undersökande är egentligen inte heller civiliserat, även om tonfallet skulle vara aldrig så artigt och diplomatiskt. Vår civilisation – och därmed den demokratiska processen – bygger nämligen på det undersökande samtalet. Här är själva symbolen för hjärtat i vår civilisation: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:La_scuola_di_Atene.jpg

  Demokratibloggen har däremot rätt i sak: Hans kurs bör studeras. Finner du felaktigheter i den, då ligger det både i hans eget och det allmännas intresse att få korrektur. INGEN vill ha fel, så icke heller Demokratibloggen.

  Jerlerup, betänk att det i England redan finns särlagstiftning. Sharia är inte längre bort än ett majoritetsbeslut i en kommun.

  Vad är numera det vanligaste namnet på nyfödda gossebarn i Malmö?

  Pappan

 18. Tommy Hanssons tänkande är mig obekant. Lite slarvigt av mig, kan jag tycka, då jag rentav är medlem i SD och ofta besöker Södertälje. Men att lasta en politiker för hans övriga engagemang är osnyggt, vilket du rentav själv medger, jerlerup, även om du sedan i alla fall inte kan låta bli. (”Nu ska man egentligen inte döma en Sverigedemokrat bara med utgångspunkt i vilka föreningar och personer de stöder.”)

  Essensen i det du citerar av Hansson håller jag faktiskt med honom om:

  ”Att vara för ökade rättigheter för bögar och lesbianer är en sak, och det skulle aldrig falla mig in att behandla en person på ett nedlåtande eller ohövligt sätt därför att vederbörande är homosexuell. Men det finns också en revolutionär strömning i den homosexuella befrielserörelsen som inte nöjer sig med att vara för ökade rättigheter och mot diskriminering, utan som är just – revolutionär. Denna strömning vill ingenting mindre än att omvandla själva den mänskliga naturen och ställer sig därmed på samma plan som kommunismen. Båda dessa inriktningar går därmed emot naturen: kommunismen därigenom att den via statlig centralism och ideologisk intolerans syftar till att snöpa den mänskliga kreativiteten; bögrevolutionismen på så sätt att den vill skapa en ny människotyp oberoende av könsidentitet…”

  Där har vi ju även ertappat den så kallade genusvetenskapen med den underliggande agendan.

  Så vad är problemet med PRIDE?

  PRIDE är inte, som man luras tro, en manifestation av sexuell yttrandefrihet i största allmänhet. PRIDE handlar inte om ALLA parafilier. PRIDE handlar om EN parafilie — den kanske enda som är totalt oacceptabel, nämligen exhibitionism. Andra parafiliers existensberättigande kan diskuteras men knappast just exhibitionism. Varför? För att den, liksom iofs begäret att överfallsvåldta (en extrem form av exhibitionism!) involverar icke samtyckande. Inte ens tidelag, eller pedofili, gör det. Både djurknullare och barnknullare (ursäkta språket) bedyrar att det självfallet rör sig om ömsesidighet i deras sexuella utövning. ENDAST i exhibitionismen SAKNAS denna ömsesidighet.

  Och PRIDE handlar om att legitimera exhibitionism, alltså att sexualisera det offentliga rummet. Vilket är ett övergrepp.

  Såtillvida kan jag utan vidare instämma i det citerade stycket av sagda Tommy Hansson. Monn eller inte.

  Pappan

 19. Sedan kan det hända att PRIDE är en illistig manöver av den svenska folksjälens civilförsvar mot invasionen från MENA. Vi svenskar må tycka rätt illa om PRIDE:s exhibitionister och deras politiska agenda. Men en genomsnittlig MENA-invandrare måste ha svårt att ens tåla dem. Och får vi inte, för vår innerligt kristna moral, sätta ner foten och säga stopp till MENA-kulturimperialismen, så ser vi i stället till att PRIDE hamnar ordentligt på dagordningen.

  Nästa år i Rosengård, Tiina?

  Pappan

 20. Pingback: Sverigedemokraterna vecka 25 | Sverigedemokraterna.de

 21. En kort kommentar angående exhibitionism. När Martin Luther King marscherade i USA sa många att de inte hade nåt emot färgade, men att deras marscher var vidriga eftersom de påtvingade folk synen av en massa färgade. En och annan jämställde säkert marscherna med överfallsvåldtäkt även då. Blandfärgade par, vita och färgade, fängslades för att de visade sin kärlek offentligt. De kränkte folk genom att folk, mot deras vilja, fick se nåt de ogillade.

  Det var MASSOR som ogillade King för att han SYNLIGGJORDE de färgade.

 22. Ja, jag är kritisk till homosexlobbyns strupgrepp över den allmänna opinionen i Sverige och dess oskick att stämpla all homokritik såsom ”homofobi”. Och ja, jag anser att ett äktenskap per definition är en angelägenhet mellan en man och en kvinna.

  Om man är ”homofob” hyser man bokstavligt talat en irrationell skräck för homosexuella. Detta stämmer definitivt inte in på mig. Jag känner och umgås då och då med ett flertal homosexuella personer och känner inte minsta ”skräck” inför detta.

  Därför förväntar jag mig nu en rejäl URSÄKT från den som ovan kallade mig ”homofob”. Sluta upp med att på godtyckliga grundar sätta stämplar på folk vars övertygelser ni i grunden inte vet ett förbannat dugg om!

  Min inställning till homosexualitet är slutligen helt och håller min egen och har intet att göra med mitt medlemskap i någon religiös församling. Jag är noga taget medlem i två församlingar: Unification Church, som förvisso avvisar homosexualitet. Liberala katolska kyrkan i Stockholm, som hyser åtminstone en homosexurell hjälpbiskop och en präst av samma läggning och som dessutom tar ställning för homoäktenskap.

  Nu fick en och annan endimensionell så kallad filosof säkert något att fundera över…

 23. Det där är det berömda ”men..” argumentet, Tommy. Dvs argument i stil med: ”jag har inget emot judarna… men…” eller ”jag har negrer som mina vänner men…” Martin Luther King punkterade detta ganska bra. Om man inte vill ge de färgade samma rättigheter som de vita så är man rasist, hur mycket man än säger att man i övrigt är de färgades vän”. Om man hävdar att man älskar negrerna eftersom man tycker om negertjänarens mat, men i övrigt säger ”men…” i fråga om samma tjänares politisa rättgheter är det med andra ord ändå rasism.

  Det är min utgångspunkt och därför blir det ingen ursäkt, så islamofob är man, som jag ser det, om man inte vill ge dem samma kyrkliga rättgheter som andra. Homofob om man inte vill ge HBT-folk samma rättigheter som alla andra.

  Det är homofobi att vara emot samkönade äktenskap, på samma sätt som det är rasism att vara emot rasblandade äktenskap.

  Att du i övrigt kan tillåta att dina medarbetare går omkring på stan och visar bilder på samkönade par och fråga dem om de vill ha ett sånt äckligt Sverige, det säger ganska mycket om dig som person. Samma sak att du kan acceptera liknelser mellan dynghögar med skit och homosexuella från Moon. Detta tyder minst sagt på homofobi också!

  Och att Sverigedemokraterna accepterar dig i sina led säger JÄTTEMYCKET om Sverigedemokraterna som parti. Det säger förresten ett och annat om Moons kyrka och rörelse också!

 24. Innan och under andra världskriget pushade man fram HBT och dekadans som något modernt och inntressant. Nu i tredje världskrigets inledande skede gör man precis likadant, med dekadansfestivaler och på det sättet gör man en privat angelägenhet till att bli även tredje mans angelägenhet.

  Historien går igen Jerlerup, annars hade vi inte kunnat lära oss något från den. De perversa är regredienter och resonerar som barn i vuxna frågor. De är onormala och perversa när de gör sin egen privatsak till en angelägenhet för var och en.

  När det gäller Martin Luther Kings frihetsmarsch så når du lågvattenmärket. Marschen var till för att stävja rasismen, för de svarta hade ju importerats till USA som slavar.

  Ingen har förbjudit dig att vara homosexuelll Jerlerup, men att föra fram det politiskt, och att jämställa det med de svartas kamp för att inte bli grovt och grymt diskriminerade var de än kommer är att bli fullständigt desperat. De homosexuella ska knulla privat, inte offentligt.

  De har precis samma tillgång till pornografi som de heterosexuella. Vad som kommer därutöver är något som går ut över tredje person, nämligen barnen som de kräver att få vara föräldrar över.

  Hela ditt resonemang är perverst. Nästa steg blir väl att du också kräver rätten att få se stora högar av lik att bli sexuellt upphetsad på. För om man inte är nöjd med demokrati utan vill gå vidare så har psykologin visat att det inte finns några som helst gränser för HBT:are. De är perversa och de är som barn, rent sexualemotionellt, och de behöver ha en huvudman över sig.

  De är vad Freud kallade det, överjagssvaga. Och i ett samhälle som inte ställer krav på HBT:are så går dessa HBT:are hur långt som helst. Muhammed var också pervers!

  Nu förstår jag vad du har emot Tommy Hansson. Dock är det inte mina invändningar. Jag tycker istället att han är så jävla sjuklövers PK, så han hade passat i vilket annat parti som helst utom SD. Han är ju så gott som Muhammedan själv. Det är vad jag har emot honom, inte att han tar avstånd från perversiteter.

 25. Jag är inte homosexuell min bäste Demokratbloggare. Jag är hetero.

  För det retoriska tjuvknep du gör är att du säger att ett homopar som visar sig offentligt som stolt homopar är att jämställa med ett homopar som har sex offentligt. För det andra säger du att homosexualiteten är som att se lik eller ha sex med barn

  I övrigt jämställer jag ditt citat med det som rasister sa i USA på 60-talet, de svarta och vita kan knulla privat men ska inte visa sitt snusk offentligt! De ansåg nämligen också att det var så snuskigt att se blandade par att de jämställde SYNEN av en färgad och en vit tillsammans med att de hade sex offentligt!

 26. Jag tror inte att du har full fattningsförmåga.

  Du tänker på vad du ska svara Innan du har läst min kommentar, så all information går dig fullständigt förbi. Vet du vad sånt kallas?

  Det kallas för rigiditet, och är en svaghet. Eftertanke däremot är en styrka och vet du vad sådant kallas?

  Det kallas ödmjukhet!

  Det måste väl vara bättre att få rätt när man har rätt än att få rätt bara för att man är envis. Tänk på dem som läser dina svar på kommentarerna. Vad tror du de tänker? Det är som sagt smartare att visa den styrkan att man läser igenom kommentaren och ger upp istället för att börja knäa under tyngden av argument som blir allt svårare att reda ut.

 27. Jag nöjer mig med att konstatera att det är väldigt intressant att läsa kommentarkedjan som uppstod efter detta, tydligen väldigt farliga blogginlägg.

  Jag hoppas bara att många läser det här… kommentarerna talar väldigt mycket för sig själv, och de talar inte bara om det som inläggsskrivarna vill säga, utan det går att läsa mycket mellan raderna.

 28. Visst är det farligt. Det är en liten akilleshäl det här. Om man bara det minsta skrapar på ytan genom att googla på Moons egna skrifter och artiklar så ser man att det är en komplett galenpanna och klassisk sektguru man har att göra med, och en ganska extrem sådan! Lite känsligt! Tommy är verkligen en belastning för partiet (SD).

 29. Islam är väl den största religionen i alla arabstater – de är muslimer! muslimerna tillämpar seder, bruk och tolkar koranen precis som de vill för att förtrycka kvinnorna. – Det är ingen ursäkt att det finns reaktionärer här hemma Sverige som vill se kvinna som lägre varelser – däremot så vet vi vad islam står för! Hur många muslimska kvinnor arbetar tror du? För kunna skaffa sig ett arbete så måste man kunna svenska för att skriva in sig på Arbetsförmedlingen. (socialstyrelsen har statistik på hur många invandrare som läser svenska (SFI) och det är inte många). Sen kan man ju referera till bibeln eller koranen, vilket som passar bäst… men det finns en stor skillnad mellan dem! generellt så är kristendomen reformerad i så gott som hela världen, undantag finns naturligtvis. däremot så är inte islam reformerad – utveckling av islam har stannat kvar på 600-talet. du kan nästan ta vilket land som helst där islam tillämpas, där finns även den politiska/islam/teokratin som styrande element. För ett antal år sedan så ville en grupp muslimer/imamer införa den islamska kalendern och även sharilagarna här i Sverige, men det skulle då enbart gälla muslimer! De fick nej på sin begäran! Därför ska islam ifrågasättas och genomlysas för att vi ska förstå vad islam står för egentligen! Visst finns det sk ”vanliga” muslimer som inte är speciellt troende, likt många av oss svenskar! men religioner här inte hemma i det offentliga rummet, det gäller islam också. många muslimer förnekar förintelsen – ingen törs ta den debatten med dem! Varför?? Striden ska tas med och mot de muslimer som vill göra islam till politik och dess unkna normer som söndrar, fördummar och förtrycker kvinnorna – niqab säger ju allt!!! man kan se islam som en form av nazismen – islam förtrycker alla andra som inte tillämpar den rätta tron, islam – alla andra är otrogna! Det som skiljer nazismen från islam är att nazisterna delar upp människor i raser. islam i religioner!
  Vilken syn på kvinnan har islam? Är den humanistisk? Har kvinnan samma värde som mannen? Skrapa lite på ytan bland muslimerna som ni gör med sverigedemokraterna!!!

 30. Den 24 juni skrev jag i denna tråd:

  ”Jerlerup är en ärlig själ — dessutom mycket sympatisk på ett rent personligt plan — som vad jag kan förstå dessvärre är lite anstruken av traditionella vänsterliberala dogmer, men han går absolut att resonera med (även jag har haft den politiska åkomma jag förnimmer i den gode jerlerup).”

  Det var fel. Det går INTE att resonera med jerlerup. Han varken kan eller vill resonera. Det har han i och för sig aldrig påstått heller, det var bara jag som drog den slutsatsen ur mitt eget ivriga önsketänkande. Detta är helt och hållet mitt problem. Det är inte hans fel. Men man skall nog lära sig även av andras misstag. Till exempel mitt.

  Adjö. Vi ses på mursleven om någon vill något. Inte här.

  Pappan, http://murslev.blogspot.com/

 31. Hellstorm, inte så svårt att läsa vad de flesta kommentarerna skriver mellan raderna. Man försöker uttrycka otrevliga saker på ett (ibland) inlindat och politiskt korrekt sätt. Men de mycket otrevliga tankarna lyser ändå alltid igenom. Vargen kan inte bära fårakläder och hoppas att komma undan hur länge som helst.

 32. Hur kan man vara medlem i både LKK (Liberala Katolska Kyrkan) och Moon-sekten?
  Det är två diametrala trossatser och (enligt mig) enda skälet till att vara med i båda är att det ena är ett alibi.

  Och med tanke på att Tommy anser att samkönade äktenskap inte ska få finnas, medan LKK välkomnat det, så bör då LKK vara alibit och hans verkliga syn avspeglas i Moon-sekten.

  Men jag kan ha fel, så jag välkomnar Tommy Hansson att förklara hur han kan vara medlem i både LKK och Moon-sekten.

 33. This design is incredible! You definitely know
  how to keep a reader amused. Between your wit and your videos,
  I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!
  ) Great job. I really enjoyed what you had to say, and more than
  that, how you presented it. Too cool!

 34. This is the reason pornography is often a crime for the rising generation.
  One will get plenty of adult movies, dedicated pictures and videos, sleazy
  forums, and types of other porn material. The paper reports a government
  survey done in 2010 discovered that 10% of Japanese men admitted owning child pornography, while approximately 600 cases of child sexual abuse from child pornographers are recorded yearly, while using internet quoted as the ‘largest factor’, by a Kyoto police spokesperson.

 35. fantastic points altogether, you simply received a new reader.
  What may you suggest in regards to your submit that you just made some
  days in the past? Any certain?

 36. Unquestionably believe that which you stated. Your favorite justification appeared
  to be at the internet the easiest factor to take into accout of.
  I say to you, I certainly get annoyed at the same time as people consider concerns that they just don’t
  recognise about. You controlled to hit the nail upon the highest
  and outlined out the whole thing without having side-effects , folks could
  take a signal. Will probably be back to get more.
  Thank you

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s