Varför jag ogillar AFA


(Inlägg från 2008)

Jag läser på ”antifascisternas” hemsida Motkraft att man samlar sig för att återigen markera sin kamp mot fascismen genom att gå bärsärk genom städerna.

Sverige är EU-ordförande till hösten. Och då ska det kastas sten som aldrig förr. Och dessutom är det EU-val och då ska man stena Sverigedemokrater… Ge mig en spypåse! Jag minns hur det var på EU-toppmötet i Göteborg. Afa hade sin vanvettiga affish med en bild på Godzilla som går bärsärk över en stad på filmduken och sa att det var vad de skulle göra. ”Göran Persson vill ha dialog, inte vi…”

forts…

De dumma bekämpar de dummare med våld medan de dummare gnuggar händerna och inte vill ha annat är utanförskap och våld, för så ska de komma in i riksdagen. De dumma är antifascisterna i AFA och ett gäng vänsternissar som ser de dummare, Sverigedemokrater och nationaldemokratena, som det största problemet i Sverige, de dummare är de som vill profitera på utanförskapet och ta sig in i riksdagen genom att  skylla problemen på syndabockar som invandrare och afa.

Har ingen av afa.s ideologer studerat 1920-talet? Under hela 20-talet fanns det fler kommunister och antifascister ute på gatorna än nazister och fascister och ALLA hade EXAKT SAMMA metod att bekämpa nazismen och fascismen som AFA idag! Det fanns tjugo gånger fler antifascister än nazister på torgmöten och alla gick ut för att banka nazzar.

Det är inte speciellt smart att vilja upprepa historiens misstag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s